Neler Yeni

İmei kaydı yaptım ama halen kayıtlı değil

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Taha Günel
07/07/2023 tarihinde İMEİ kayıt ücretlerine zam geleceğini duyunca e devletten kayıt ettirmeyi denedik fakat başaramadık. Sonra vergi dairesine gidip orada harç ücretini ödeyip kaydını yaptırdık. Ama tarih 10/07/2023 oldu halen daha Kayıt Dışı Olduğu Tespit Edilen İMEİ yazıyor E-Devlet İMEİ Sorgulamada. Cihaz Apple İPhone 14 Pro Max. Benim ne yapmam gereklidir.

ZeRRaen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
748
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
FPS oyunları , toplama bilgisayarlar , okul hayatı ,
Instagram
ardazeren025
Twitter
arda
Discord
ZeRRaen#9836
Beklemekten başka çaren yok. Parayı ödediysen artık olayın senlik bir durumu yok.

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
Vergi dairesinden harç ucretini odemek ayri bir islem kaydi tamamlamak ayri bir islem, tüm islemleri tamamlayip kayit isleminiz tamamlanmistir diyip bir kod vermesi gerekiyor, ben de ayni gun kayit yaptırdım tam 2 saat uğraştım tamamlandi yazisi geldigi anda kayit olmuştu, 1dk sonra sorguladim kayitli gözüküyordu, eger son asamaya gelip kaydi tamamlamadiysaniz islem gecersiz olur, harci iade almaniz gerekir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emir Taha Günel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Vergi dairesinden harç ucretini odemek ayri bir islem kaydi tamamlamak ayri bir islem, tüm islemleri tamamlayip kayit isleminiz tamamlanmistir diyip bir kod vermesi gerekiyor, ben de ayni gun kayit yaptırdım tam 2 saat uğraştım tamamlandi yazisi geldigi anda kayit olmuştu, 1dk sonra sorguladim kayitli gözüküyordu, eger son asamaya gelip kaydi tamamlamadiysaniz islem gecersiz olur, harci iade almaniz gerekir.
Hocam ama biz orada memura sorduk yapmamız gereken başka bir işlem var mı diye. Bize yok dedi.

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Comol Ogga
Hocam ama biz orada memura sorduk yapmamız gereken başka bir işlem var mı diye. Bize yok dedi.
Memur vergi odemesi ile alakali baska bir islem yok anlamında demiştir, zaten kayit islemi vergi dairesinden yapılamıyor sadece e devlet uzerinden yapılıyor, ben vergi dairesi sisteminden online odedim kaydi tamamladim, maalesef görünüşe göre sizin kayıt tamamlanmamis, e-devlette btk sayfasında da zaten kayitli cihazlarını görebiliyorsun, dilersen bir de orayi kontrol et.

The GodFather

80+ Silver
Ben iki tane 14 pm kayıt ettim ikisinde de sorun yok kayıtlı gözüküyor

Top Bottom