Neler Yeni

Yardım IMEI Kaydı

duffL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Han Büke
Redmi 6A bir cihazım var 1 yıl önce Azerbaycan dan aldım ve şuan IMEI kaydını 30 Mayısta biteceğini söyleyen bir mesaj alıyorum bunu yaşayanlar genellikle evlerindeki eski telefonlarının IMEI numaralarının yeni telefona geçirmişler bu yasal mı yani bunu yapmak mantıklımı çünkü yeni bir IMEI almak 1500 TL diye biliyorum bir şey daha benim IMEI kaydım bitince telefon tamamiyle mi kapanıyor yoksa sadece iletişime mi kapanıyor cevap verip ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Redmi 6A bir cihazım var 1 yıl önce Azerbaycan dan aldım ve şuan IMEI kaydını 30 Mayısta biteceğini söyleyen bir mesaj alıyorum bunu yaşayanlar genellikle evlerindeki eski telefonlarının IMEI numaralarının yeni telefona geçirmişler bu yasal mı yani bunu yapmak mantıklımı çünkü yeni bir IMEI almak 1500 TL diye biliyorum bir şey daha benim IMEI kaydım bitince telefon tamamiyle mi kapanıyor yoksa sadece iletişime mi kapanıyor cevap verip ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim.
Eski bir telefonun IMEI'sini geçir telefona. Yasal mı değil mi bilemem ama bunu yaptı diye başına bir şey geleni görmedim.

duffL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Han Büke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eski bir telefonun IMEI'sini geçir telefona. Yasal mı değil mi bilemem ama bunu yaptı diye başına bir şey geleni görmedim.
Peki benim telefonum 30 Mayısta sadece iletişime mi kapanacak yoksa tamamiyle mi kapanacak?

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Bir şey olmaz yapabilirsin fakat şöyle bir durum var mesela 4.5 G almak istiyorsun, başvuru yapıp mesaj attığında bu telefon desteklemiyor diyor. Çünkü telefonu eski bir telefon olarak görüyor. 4.5G kullanabilir misin bilmem.

duffL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ali Han Büke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pekala önerebileceğiniz bir uygulama varmı diğer telefonun IMEI sini benim telefona geçirebileceğim benim bir bilgim yok da.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,877
Üyeler
164,927
Son üye
amityamity159
Top Bottom