LORN 80+ Bronze Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 1,860 Dahası Reaksiyon skoru 647 Konum İstanbul İsim Enes Demirok 6 Ekim 2022 #1 Arkadaşlar ödemesini yapmama rağmen kayıt dışı gözüküyor telefonlar. Btk aradığımda işlemi tamamlamanız gerekiyor diyor. Nereden tamamlamak lazım yapan var mı içinizde?
Arkadaşlar ödemesini yapmama rağmen kayıt dışı gözüküyor telefonlar. Btk aradığımda işlemi tamamlamanız gerekiyor diyor. Nereden tamamlamak lazım yapan var mı içinizde?
FalanFilan 80+ Katılım 22 Eylül 2022 Mesajlar 169 6 Ekim 2022 #2 ödemesini yaptıktan sonra pasaport sahibinin e devletine girip kayıt etmen gerekiyor
LORN 80+ Bronze Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 1,860 Dahası Reaksiyon skoru 647 Konum İstanbul İsim Enes Demirok 6 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 FalanFilan yazmış: ödemesini yaptıktan sonra pasaport sahibinin e devletine girip kayıt etmen gerekiyor Devamı için tıklayın... Ödemeyi de kaydı da oradan yaptık zaten tekrar kı girmek lazım
FalanFilan yazmış: ödemesini yaptıktan sonra pasaport sahibinin e devletine girip kayıt etmen gerekiyor Devamı için tıklayın... Ödemeyi de kaydı da oradan yaptık zaten tekrar kı girmek lazım
Juiclair0 80+ Silver Katılım 8 Kasım 2021 Mesajlar 3,364 6 Ekim 2022 #4 BTK yı arasana kanka hangi işlemi tamamlamam gerekiyor diye
LORN 80+ Bronze Katılım 8 Nisan 2022 Mesajlar 1,860 Dahası Reaksiyon skoru 647 Konum İstanbul İsim Enes Demirok 6 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Juiclair0 yazmış: BTK yı arasana kanka hangi işlemi tamamlamam gerekiyor diye Devamı için tıklayın... Sordum da çözemedim belki yeni kayıt yapan bir arkadaş vardır da biliyordur diye sordum
Juiclair0 yazmış: BTK yı arasana kanka hangi işlemi tamamlamam gerekiyor diye Devamı için tıklayın... Sordum da çözemedim belki yeni kayıt yapan bir arkadaş vardır da biliyordur diye sordum