Neler Yeni

İmei uzatma işlemi maksimum ne kadar uzatılıyordu?

Tahir4241

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Tahir Altay
Arkadaşlar iPhone 7 Plus imei belirli bir süre uzatma olayı açıkken, 1 sene uzatıldı deniyor. 8 ay kadar açıkmış cihaz, bu imei uzatma işlemi en fazla 2 ay olmuyor muydu? Birde bu 7 Plus telefonların parmak izi ve home tuşu tamir edilebiliyor mu?

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Arkadaşlar iPhone 7 Plus imei belirli bir süre uzatma olayı açıkken, 1 sene uzatıldı deniyor. 8 ay kadar açıkmış cihaz, bu imei uzatma işlemi en fazla 2 ay olmuyor muydu? Birde bu 7 Plus telefonların parmak izi ve home tuşu tamir edilebiliyor mu?
Evet tamir edilebiliyor. imei hakkında bilgim yok ki herkesi dinleme çünkü ortada resmi bir sınır yok.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Parmak izi tamir edilmez home tuşu da fiziksel buton takılarak çalışır dokunmatik buton da tamir olmaz.

Tabi sorun kabloda falansa çözülür ama komple bozuktur büyük ihtimalle.

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz
Parmak izi tamir edilmez home tuşu da fiziksel buton takılarak çalışır dokunmatik buton da tamir olmaz.

Tabi sorun kabloda falansa çözülür ama komple bozuktur büyük ihtimalle.
Net olarak tamir edilmez denilmez. Tamir edilme ihtimali var.

elprofessor

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Selahattin Yarar
İlgilendiği Kategoriler
Telefon,Oyun Konsolları
Instagram
bigr0zz

Tahir4241

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Tahir Altay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun basit bir şeyde ise evet ama devre falan yandıysa çöpe gidiyor direkt.
Devre derken? Parmak izi devresi falan mı var ? Eski modellerde tuş ve parmak izi sokete bağlı diye biliyorum ben. Peki öyleyse parmak izi çalışmadan sadece orta tuş kullanılabilir mi? Bu 7lerde fiziksel tuş yok değil mi

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Devre derken? Parmak izi devresi falan mı var ? Eski modellerde tuş ve parmak izi sokete bağlı diye biliyorum ben. Peki öyleyse parmak izi çalışmadan sadece orta tuş kullanılabilir mi? Bu 7lerde fiziksel tuş yok değil mi
Fiziksel tuş yok. O ds bozuksa onun yerine yan sanayi olarak fiziksel buton takabiliyorlar diye biliyorum ama emin değilim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,950
Üyeler
160,014
Son üye
Emorip
Top Bottom