Arkadaşlar iPhone 7 Plus imei belirli bir süre uzatma olayı açıkken, 1 sene uzatıldı deniyor. 8 ay kadar açıkmış cihaz, bu imei uzatma işlemi en fazla 2 ay olmuyor muydu? Birde bu 7 Plus telefonların parmak izi ve home tuşu tamir edilebiliyor mu?
Evet tamir edilebiliyor. imei hakkında bilgim yok ki herkesi dinleme çünkü ortada resmi bir sınır yok.Arkadaşlar iPhone 7 Plus imei belirli bir süre uzatma olayı açıkken, 1 sene uzatıldı deniyor. 8 ay kadar açıkmış cihaz, bu imei uzatma işlemi en fazla 2 ay olmuyor muydu? Birde bu 7 Plus telefonların parmak izi ve home tuşu tamir edilebiliyor mu?
Parmak izi tamir edilmez home tuşu da fiziksel buton takılarak çalışır dokunmatik buton da tamir olmaz.Arkadaşlar iPhone 7 Plus imei belirli bir süre uzatma olayı açıkken, 1 sene uzatıldı deniyor. 8 ay kadar açıkmış cihaz, bu imei uzatma işlemi en fazla 2 ay olmuyor muydu? Birde bu 7 Plus telefonların parmak izi ve home tuşu tamir edilebiliyor mu?
Net olarak tamir edilmez denilmez. Tamir edilme ihtimali var.Parmak izi tamir edilmez home tuşu da fiziksel buton takılarak çalışır dokunmatik buton da tamir olmaz.
Tabi sorun kabloda falansa çözülür ama komple bozuktur büyük ihtimalle.
Sorun basit bir şeyde ise evet ama devre falan yandıysa çöpe gidiyor direkt.Net olarak tamir edilmez denilmez. Tamir edilme ihtimali var.
Aynen öyle.Sorun basit bir şeyde ise evet ama devre falan yandıysa çöpe gidiyor direkt.
Devre derken? Parmak izi devresi falan mı var ? Eski modellerde tuş ve parmak izi sokete bağlı diye biliyorum ben. Peki öyleyse parmak izi çalışmadan sadece orta tuş kullanılabilir mi? Bu 7lerde fiziksel tuş yok değil miSorun basit bir şeyde ise evet ama devre falan yandıysa çöpe gidiyor direkt.
Fiziksel tuş yok. O ds bozuksa onun yerine yan sanayi olarak fiziksel buton takabiliyorlar diye biliyorum ama emin değilimDevre derken? Parmak izi devresi falan mı var ? Eski modellerde tuş ve parmak izi sokete bağlı diye biliyorum ben. Peki öyleyse parmak izi çalışmadan sadece orta tuş kullanılabilir mi? Bu 7lerde fiziksel tuş yok değil mi