Wizord 80+ Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 188 Reaksiyon skoru 45 13 Ağustos 2023 #1 arkadaşlar az önceye kadar çalışan mousum aniden çalışmayı bıraktı. ışıkları yanıyor tuşlar çalışıyor fakat imleç hareket etmiyor yardımcı olabilecek varmı
arkadaşlar az önceye kadar çalışan mousum aniden çalışmayı bıraktı. ışıkları yanıyor tuşlar çalışıyor fakat imleç hareket etmiyor yardımcı olabilecek varmı
M mamiosm 80+ Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 37 Reaksiyon skoru 19 13 Ağustos 2023 #2 Aygıt yöneticisine girip mousenin driverini devre dışı bırakman lazım sonra tak çıkar yap düzelir ama biraz uğraştırı klavye ile
Aygıt yöneticisine girip mousenin driverini devre dışı bırakman lazım sonra tak çıkar yap düzelir ama biraz uğraştırı klavye ile
Wizord 80+ Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 188 Reaksiyon skoru 45 13 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 mamiosm yazmış: Aygıt yöneticisine girip mousenin driverini devre dışı bırakman lazım sonra tak çıkar yap düzelir ama biraz uğraştırı klavye ile Devamı için tıklayın... knk nasıl devre dışı bırakıyoruz yedek mouse var
mamiosm yazmış: Aygıt yöneticisine girip mousenin driverini devre dışı bırakman lazım sonra tak çıkar yap düzelir ama biraz uğraştırı klavye ile Devamı için tıklayın... knk nasıl devre dışı bırakıyoruz yedek mouse var
M mamiosm 80+ Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 37 Reaksiyon skoru 19 13 Ağustos 2023 #4 Youtubeden bakabilirsin kanka pc yok suan yanimda olsaydi sslerle anlatırdim
Wizord 80+ Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 188 Reaksiyon skoru 45 13 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 mamiosm yazmış: Youtubeden bakabilirsin kanka pc yok suan yanimda olsaydi sslerle anlatırdim Devamı için tıklayın... youtubdada bulamadım baktım Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 13 Ağustos 2023 Wizord yazmış: youtubdada bulamadım baktım Devamı için tıklayın... laptop için var
mamiosm yazmış: Youtubeden bakabilirsin kanka pc yok suan yanimda olsaydi sslerle anlatırdim Devamı için tıklayın... youtubdada bulamadım baktım Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 13 Ağustos 2023 Wizord yazmış: youtubdada bulamadım baktım Devamı için tıklayın... laptop için var