Mouseu biraz hareket ettirip sol tıka basmak da mı zor :dBirinin imzasını okumak için ben butona basmak istemem hem destan yazacağına özet geçiversin.
Tabii ki zor değil ama mesela arada bir canım sıkılınca milletin imzasını okuyorum ben sürekli de basmak istemem yaniMouseu biraz hareket ettirip sol tıka basmak da mı zor :d
Kısa imzalar için de gözükmesin o zaman o buton. Ben imzayı o butonla açılsın demiyorum. Uzun imzalar o butonla açılsın diyorum.Tabii ki zor değil ama mesela arada bir canım sıkılınca milletin imzasını okuyorum ben sürekli sürekli de basmak istemem yani
Gençliğe hitabe yazanlar olur (!)Bayağı uzun bir başlık oldu. Neyse buradan tekrar anlatayım.
Biliyorsunuz imzalar ekranı kaplamasın diye, kısa tutulsun diye uzun imzalar yazamıyoruz. Bunu önlemek içinse LTT Forum'da gördüğüm şu özellik eklensin.
Mesela bu üyenin imzasının maşallahı var. Cetvelle ölçsek 10-20 cm falan. Ekranı kaplamasın diye hepsini göster tuşu koyulmuş. Bu mantık bu forumda da olsa imzamızı daha uzun tutabiliriz. (İmzanın tümünü göster butonunu yuvarlak içine aldım.)
Alıntıyı görüntüle
Ya yazsınlar ne olacak Örnek verdiğim adam tüm sistem parçalarının uzun ismini ve serverını bile yazmış kimse laf etmiyor.Gençliğe hitabe yazanlar olur (!)
Olabilir aslındaYa yazsınlar ne olacak Örnek verdiğim adam tüm sistem parçalarının uzun ismini ve serverını bile yazmış kimse laf etmiyor.