SatisFaction
80+ Silver
Dahası
Arkadaşlar sistem imzamda ne kadara satabilirim ? Yorumlarınız önemli. Teşekkürler şimdiden.
Normal piyasada monitörle beraber 4.500Arkadaşlar sistem imzamda ne kadara satabilirim ? Yorumlarınız önemli. Teşekkürler şimdiden.
4.5-5k mı ? Az değil mi ?bi 4.5,5k sı var bence.
Sistemi goremiyorum paylasir misiniz uygun gelirse alabilirim sistem toplamak istiyorumArkadaşlar sistem imzamda ne kadara satabilirim ? Yorumlarınız önemli. Teşekkürler şimdiden.
Sistemi goremiyorum paylasir misiniz uygun gelirse alabilirim sistem toplamak istiyorum
Şöyle bırakayım da forumda satış yapmak yasak hocam.Sistemi goremiyorum paylasir misiniz uygun gelirse alabilirim sistem toplamak istiyorum
İşlemci: AMD RYZEN5 1600 AF // Ekran Kartı: MSI VENTUS 1650 SUPER 4 GB // Ram: CORSAIR VENGEANCE 8 GB 3000 MHZ (8x2) // Anakart: B450M S2H // Kasa: DARK GUARDIAN // SSD: CRUCIAL BX500 240 GB // HDD: Seagate Barracuda 500Gb 7200Rpm // PSU: SHARKOON 650W 80+// Monitör: Asus VA229HR 21.5" 75Hz 5ms IPSSistemi goremiyorum paylasir misiniz uygun gelirse alabilirim sistem toplamak istiyorum
6000 Yaz pazarlık isteyecekler zaten. Ona göre orta yolu bulup satarsın. Eğer ürünlerin garantisi yoksa 2-3 sene kullandıysan 5000'den fazla etmez.Arkadaşlar sistem imzamda ne kadara satabilirim ? Yorumlarınız önemli. Teşekkürler şimdiden.
Garantili hocam 1.5 yıl her şey. Ekran kartı ve monitör 3 yıl.6000 Yaz pazarlık isteyecekler zaten. Ona göre orta yolu bulup satarsın. Eğer ürünlerin garantisi yoksa 2-3 sene kullandıysan 5000'den fazla etmez.