Suwariba 80+ Silver Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 2,387 3 Temmuz 2020 #1 Arkadaşlar forumda imzama bilgisayarımın özellikleri ni yazıyordum yazdım bitti ama kaydet diyince HATA! Bazı sorunlarla karşılaştık/ imzanız belirtilen limitin üzerinde 0 4 ) Aynen böyle yazıyor n yapmalıyım imzamı kaydedemiyorum?
Arkadaşlar forumda imzama bilgisayarımın özellikleri ni yazıyordum yazdım bitti ama kaydet diyince HATA! Bazı sorunlarla karşılaştık/ imzanız belirtilen limitin üzerinde 0 4 ) Aynen böyle yazıyor n yapmalıyım imzamı kaydedemiyorum?
WonderFul 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 312 Dahası Reaksiyon skoru 119 İsim Muhammed Ali Bayrak 3 Temmuz 2020 #2 Bir şeyi fazla yapmışsın. Alt alta çok yazı yazdıysan verebilir.
Suwariba 80+ Silver Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 2,387 3 Temmuz 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 WonderFul yazmış: Bir şeyi fazla yapmışsın. Alt alta çok yazı yazdıysan verebilir. Devamı için tıklayın... Teşekkürler çözdüm. Yanlışlıkla altlara boşluk koymuştum ondanmış
WonderFul yazmış: Bir şeyi fazla yapmışsın. Alt alta çok yazı yazdıysan verebilir. Devamı için tıklayın... Teşekkürler çözdüm. Yanlışlıkla altlara boşluk koymuştum ondanmış