Neler Yeni

Inanal kart nasıldır

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ozan karışlı
Öncelikle iyi forumlar internet alışverişi için bir kart almak istiyorum yaşım 16 . Inanal gibi bir kart düşünüyorum sizce nasıldır önerileriniz ve düşünceleriniz neler şimdiden teşekkürler.

stayleon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
emre b
Öncelikle iyi forumlar internet alışverişi için bir kart almak istiyorum yaşım 16 . Inanal gibi bir kart düşünüyorum sizce nasıldır önerileriniz ve düşünceleriniz neler şimdiden teşekkürler.
Online alisveris yapicaksan nays kullan

M-Q^GÖKTÜRK

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,033
İsim
göksel yurtcan
papara kullanın hocam ininal sakın almayın en kötü ön ödemeli kart

MythPhantom

80+ Bronze
Papara al sorun çıkarmaz

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Asım
bi arkadaşım tosla tavsiye etti ne düşünüyorsun ?
Pek bir indirim gelmiyor Nays daha iyi sanırım. Tosla kullandığın ay için 2-3 TL kesiyor. Paparada da en son veli izni lazımdı.

1721

80+ Bronze
papara veya tosla. tosla da cashbacklerimi alamıyodum.

Asım Atlıhan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
309
İsim
Asım
Çekmek isterseniz çekemezsiniz çünkü o zaman harcama yap parayı çek harcama yap parayı çek sınırsız döngü olur zengin olursunuz. :D

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İninal asla kötü bir kart degil akbank atmlerdern yüklersen para kesmiyor aylik sadece 2tl alıyor tosla daha çok para kesiyor papara veya ininal kullan zaten naysın fiziksel kartı yok sanal

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Joelandkiddo
Çekmek isterseniz çekemezsiniz çünkü o zaman harcama yap parayı çek harcama yap parayı çek sınırsız döngü olur zengin olursunuz. :D
BENCE GÜZEL AMA SİZLER DAHA İYİ BİLRSİNİZ ARKADAŞLAR
Mesaj otomatik birleştirildi:

İninal asla kötü bir kart degil akbank atmlerdern yüklersen para kesmiyor aylik sadece 2tl alıyor tosla daha çok para kesiyor papara veya ininal kullan zaten naysın fiziksel kartı yok sanal
HOCAM BEN HİÇ DENK GELMEDİM?

MsGrkm06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Top Bottom