Inanal kart nasıldır

Ekler

• WhatsApp Image 2024-01-04 at 21.08.58.jpeg
    WhatsApp Image 2024-01-04 at 21.08.58.jpeg
    70.4 KB · Hit: 38
Screenshot_20240104_210938_Chrome.jpg

hocam yalan söylemişsiniz demem ama bende yok bildiğim iyi oldu teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Papara en iyisidir. Tek sıkıntısı kartın size ulaşması :DD
herkes kullanıyor bende merak ediyorum :)

hocam yalan söylemişsiniz demem ama bende yok bildiğim iyi oldu teşekkür ederim

herkes kullanıyor bende merak ediyorum :)
Hocam merkezi bir yere verin siparişi. Köy, kasaba tarzı yerlere vermeyin getirmiyorlar. AGT kurye ile çalışıyorlar ben 4 defa kart siparişi açmak zorunda kaldım 3 ünde kart evde kimse yok diye geri gitti. Sonuncuda şaka gibi kargocu beni arayıp merkezdeyim (1 saatlik yol) gel al diyor bana

Hocam merkezi bir yere verin siparişi. Köy, kasaba tarzı yerlere vermeyin getirmiyorlar. AGT kurye ile çalışıyorlar ben 4 defa kart siparişi açmak zorunda kaldım 3 ünde kart evde kimse yok diye geri gitti. Sonuncuda şaka gibi kargocu beni arayıp merkezdeyim (1 saatlik yol) gel al diyor bana
merkezi derken ilçe olması yeterlimi hocam

100tl sınır var. toslada da vardı
evet hocam vardı bildiğim kadar güzel bi düşünce yapmış fakat

merkezi derken ilçe olması yeterlimi hocam

evet hocam vardı bildiğim kadar güzel bi düşünce yapmış fakat
Hocam ben düzceliyim. aslında çok popüler bir yerde oturuyorum ancak buraya getirmediler. tam olarak merkezi yani avmlerin mağazaların oldugu yerlerden bahsediyorum. bilmiyorum siz gene kendi adresinize verin getirmezler ise farklı yere verirsiniz. ben baya bir uraştım kartı almak için ondan söylüyorum

Hocam ben düzceliyim. aslında çok popüler bir yerde oturuyorum ancak buraya getirmediler. tam olarak merkezi yani avmlerin mağazaların oldugu yerlerden bahsediyorum. bilmiyorum siz gene kendi adresinize verin getirmezler ise farklı yere verirsiniz. ben baya bir uraştım kartı almak için ondan söylüyorum
benim kart 1 yıldır kargo şirketinde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,633
Üyeler
184,033
Son üye
ploturn
Geri