Neler Yeni

Inanal kart nasıldır

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Joelandkiddo
Hocam ben düzceliyim. aslında çok popüler bir yerde oturuyorum ancak buraya getirmediler. tam olarak merkezi yani avmlerin mağazaların oldugu yerlerden bahsediyorum. bilmiyorum siz gene kendi adresinize verin getirmezler ise farklı yere verirsiniz. ben baya bir uraştım kartı almak için ondan söylüyorum
anladım hocam paparanın kendi sitesindenmi trendyoldan falanmı aldınız?
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim kart 1 yıldır kargo şirketinde
şaka yapıyorsunuz herhalde hocam

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Öncelikle iyi forumlar internet alışverişi için bir kart almak istiyorum yaşım 16 . Inanal gibi bir kart düşünüyorum sizce nasıldır önerileriniz ve düşünceleriniz neler şimdiden teşekkürler.
nays yada papara al gerisini boşver

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
anladım hocam paparanın kendi sitesindenmi trendyoldan falanmı aldınız?

şaka yapıyorsunuz herhalde hocam
direk paparadan aldım hocam başka yerden onaylı kart alabilirsiniz. ben sözleşmeli istedigim için paparadan aldım. başka yerden aldıgınız kartlar sözleşmeli olmadıgı için farkları var

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Joelandkiddo
direk paparadan aldım hocam başka yerden onaylı kart alabilirsiniz. ben sözleşmeli istedigim için paparadan aldım. başka yerden aldıgınız kartlar sözleşmeli olmadıgı için farkları var
nasıl fark oluyor hocam zahmet olmazsa biraz anlatırmısınız rica etsem

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
en son atm den para çekilmiyordu lite card da mesela tabi değişmiş olabilir bilemiyorum

nasıl fark oluyor hocam zahmet olmazsa biraz anlatırmısınız rica etsem
https://www.technopat.net/sosyal/ko...-papara-lite-card-arasindaki-farklar.1979931/ şuraya bir bakın hocam

Aykut D.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ozan karışlı
kart bana yakın zamanda lazım sizinde görüşlerinizden yararlanarak yarın gidip şoktan tosla alıcam sanırım, teşekkür ederim görüşlerini paylaşan herkesten (,

Top Bottom