Neler Yeni

İnanılmaz ikinci el fiyatları

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
Yeni sistem toplamak isteyen birisi temiz ikinci el ürün aramayi deniyor . Malum Türkiye fiyatları vs derken biraz daha ucuz ve temiz ikinci el ürün yakalayıp diğer parçaları daha iyi toplamak istiyoruz . Ama gel gelelim öyle bir piyasa var ki inanamıyorum .

Piyasası 12-13 olan hatta indirimler ile 11 e gelen ekran kartını ( tr garantili ), yurt dışı ürünü olmasına rağmen 14 ten satıyor . 1 sene kullanılan kartı (aynı kart) 13 binden satıyor . Gerçekten aklım almıyor bu kafa yapısına . Sıfırını kendin toplasan 20 bin olan kasayı 23 binden koymuş .

Simdi serbest piyasa diyecekler olacaktır . Haklısınız serbest piyasa ama biraz daha mantıklı düşünmek gerekmiyor mu ? Tek dileğim bu şekilde insanları kaziklamak veya fırsatçılık yapmak isteyenlerin elinde patlamasıdır .

3 sene PC satmışım letgo üzerinden sıfırı 8 bine gelen kasa ve montioru 4 bine bırakmışım . Garantileri de ekran 1 sene daha bulunan pcyi . Yazık gerçekten .

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,807
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bu yüzden 2.el Piyasa asla uygun olamıyor.
Bu yüzden herkes neden diğerinden alt fiyata koyup boşa zarar edeyim diye düşünüyor.

Haklısın.

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Biraz şans işi oluyo ben sistemi mi 2. El aldım iyi fiyata getirdim bana kalirsa

DarylE

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Mehmet Ensar Pulcu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu yüzden 2.el Piyasa asla uygun olamıyor.
Bu yüzden herkes neden diğerinden alt fiyata koyup boşa zarar edeyim diye düşünüyor.

Haklısın.
Aslında zarar etmiyor çünkü satılmıyor . 1 aydan beridir bakıyorum ama yok bulamiyorum . 11 bine sıfırı olan ekran kartını 10 bine koyan bir kişi yok şaşırtıcı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

R7 240 oyun canavari 13k
Oyun canavarı r3 1200 8 k

Biraz şans işi oluyo ben sistemi mi 2. El aldım iyi fiyata getirdim bana kalirsa
Hocam denk getirmek çok zorlasti inanılmaz fiyatlara satılıyor yani çok garip

nealean

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,114
İsim
Yusuf
Aslında zarar etmiyor çünkü satılmıyor . 1 aydan beridir bakıyorum ama yok bulamiyorum . 11 bine sıfırı olan ekran kartını 10 bine koyan bir kişi yok şaşırtıcı.

Oyun canavarı r3 1200 8 k

Hocam denk getirmek çok zorlasti inanılmaz fiyatlara satılıyor yani çok garip
evet, öyle benim şansıma fiyatı iyi bir sistem çıktı direk kondum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,445
Üyeler
164,843