Neler Yeni

İnbox market güvenilir mi ?

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Bütçe
300
merhaba arkadaşlar bi arkadaşım benden xiaomi nin wifi güçlendiricisini almamı istedide akakçede baktığımda en ucuzu 260 tl gözüküyor ama inbox market diye bir site , sizce güvenilir bi yermi yoksa hepsiburada veya trendyol gibi bir yerdenmi alsam
link : https://www.inbox.com.tr/xiaomi-mi-...medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.34.4
1675178680216.png

1675178689303.png

En İyi Cevap
3
N11 den nays ile al.

ustta18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Saylan
2 hafta önce k 552 mekanik klavye aldım 2-3 gün içinde geldi ben sorun yaşamadım.

aLoNeDarK33

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
N11 den nays ile al.
ek bi indirim falanmı uygulanıyor acaba ? nays hesabım var ama ne farklılık var bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 hafta önce k 552 mekanik klavye aldım 2-3 gün içinde geldi ben sorun yaşamadım.
akakçe en uygun olarak burayı gösteriyor ve 40-50 lira farkta az değil ama sırf ucuz diye sonrasında sorun olmasın diye sorayım dedim teşekkürler :) kargoda yada klavyede bir sorun yoktu değilmi

ustta18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Ahmet Saylan
ek bi indirim falanmı uygulanıyor acaba ? nays hesabım var ama ne farklılık var bilmiyorum

akakçe en uygun olarak burayı gösteriyor ve 40-50 lira farkta az değil ama sırf ucuz diye sonrasında sorun olmasın diye sorayım dedim teşekkürler :) kargoda yada klavyede bir sorun yoktu değilmi
paketleme çok özenliydi hediye kahve bile gönderdiler ben aldığımda akakçeden 150tl daha uygundu ve herhangi bir sorun yoktu

En İyi Cevap
3

Akakçede listelenen siteler güvenilirdir zatende yok güvenemem derseniz nays %10 cashback veriyor.

aLoNeDarK33

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Akakçede listelenen siteler güvenilirdir zatende yok güvenemem derseniz nays %10 cashback veriyor.
malum sahte satış sitelerinin yayılması yada gerçek bile olsa kimsenin ilgilenmemesinden dolayı ufak sitelerin hiç birine rahatça güvenemiyorsunuzda teşekkür ederim

teknofare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Güney Kaleli
merhaba arkadaşlar bi arkadaşım benden xiaomi nin wifi güçlendiricisini almamı istedide akakçede baktığımda en ucuzu 260 TL gözüküyor ama inbox market diye bir site , sizce güvenilir bi yermi yoksa hepsiburada veya trendyol gibi bir yerdenmi alsam
link : https://www.inbox.com.tr/xiaomi-mi-...medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&v=1.34.4
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar, iyi fiyatlar ile ürün satışı gerçekleştiriyorlar, ben satın aldım. Güvenle satın alabilirsiniz.

Top Bottom