ALADDİN ÇAKICI
80+ Silver
Kasım ayında inca klavye aldım açıkçası ürün baya güzel gözüküyor diye aldım mavi switcli tek şeritli 8 ayrı rgb seçeneği olan klavyeyi pek kullanmadım
www.akakce.com
ETS 2 veya film izliyordum kısaca l, o gibi tuşlar basmamaya başladı sonra bir iki tuşta ışıklar sönmeye başladı hissiyat düşmeye başlamıştı
Mart'ta servisle konuştum kargo ücretin bana ait olacağını söylediler Haziran ayına kadar klavyenin yarısı kullanılamaz hale geldi
Birkaç gün önce bu klavyeyi aldım
ve memnunum bir daha inca gibi dandik markalara yönelmeyeceğim
Beğeni gelirse
+klavye üzerine asit dökme
+5. Kattan atma
+oto yıkamada tazikli suyla temizleme gelicek

Inca Ophira IKG-444 RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Inca Ophira IKG-444 RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Inca Ophira IKG-444 RGB Blue Switch Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.085,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
ETS 2 veya film izliyordum kısaca l, o gibi tuşlar basmamaya başladı sonra bir iki tuşta ışıklar sönmeye başladı hissiyat düşmeye başlamıştı
Mart'ta servisle konuştum kargo ücretin bana ait olacağını söylediler Haziran ayına kadar klavyenin yarısı kullanılamaz hale geldi
Birkaç gün önce bu klavyeyi aldım
ve memnunum bir daha inca gibi dandik markalara yönelmeyeceğim
Beğeni gelirse
+klavye üzerine asit dökme
+5. Kattan atma
+oto yıkamada tazikli suyla temizleme gelicek