İnca Iuwa 1300-X Usb wifi adaptör çalışmıyor.

Fatih.1

80+
Reaksiyon skoru
1
2 aydır sorunsuz çalışan usb wifi adaptörüme windows uptade üzerinden bir güncelleme yaptım ve bu güncelleme sonrasında adaptörün bluetooth özelliği çalışmaya devam etti fakat wifi özelliği çalışmıyor. Laptopuma takıp denediğimde sorunsuz çalışıyor, sorun güncellemeyle alakalı gibi duruyor.Bu güncellemeyi silme şansım varmı?
Bu modelin driver dosyasını buldum , bunu indirsem sorun çözülürmü?
Yardımcı olursanız sevinirim.
Inca Iuwa 1300-X

Hocam herşeyi denedikten sonra olmayınca garantiye gönderdim. Garantiden de cihazda sıkıntı yok cevabı geldi ama sorun devam ediyordu ve şuan adaptör boşta duruyor, laptopumda kullanıyorum arada.
Anakartta sorun yok hocam bendede ama adaptörde bişeylik var herhalde

Anakartta sorun yok hocam bendede ama adaptörde bişeylik var herhalde
Hocam vatan bilgisayardan almıştım ben ürünü. Oradaki arkadaşlara sıkıntıyı söylediğimde bu cihazın eski olmasından kaynaklı olarak aldığı güncellemelerle uyumlu çalışmayabileceğini söylediler. Yani kısacası bendeki cihazın akıbeti boşta beklemek oldu.

SORUNU ÇÖZDÜM AMA NASIL. arkadaşlar ben de bu inca ürününü yeni aldım aynı sorun bende de oldu, realtek güncellenesi vardı bende güncelle deyince pat diye wifi bağlantısı kesildi iptal oldu, hatta aygıt yöneticisinde baktım bluetooth sürücüsü var ama 802.1 wifi sürücüsü yok görünmüyor du, ne yaptımsa olmadı, yaptığım realtek güncellemeyi de kaldıramadım ,kaldırmak için tek çözüm windows'a format atmaktı ve format sonrası alet düzeldi realtek güncellemesi yine çıktı bu sefer hayır dedim güncellemedim, sıkıntı yok çalışıyor şimdi, çok ama üzülmüştüm cihazı alalı daha 2 gün olmuştu, düzelince nasıl sevindim anlatamam. ben de çözümü ve sevincimi sizler ile paylaşmak istedim

SORUNU ÇÖZDÜM AMA NASIL. arkadaşlar ben de bu inca ürününü yeni aldım aynı sorun bende de oldu, realtek güncellenesi vardı bende güncelle deyince pat diye wifi bağlantısı kesildi iptal oldu, hatta aygıt yöneticisinde baktım bluetooth sürücüsü var ama 802.1 wifi sürücüsü yok görünmüyor du, ne yaptımsa olmadı, yaptığım realtek güncellemeyi de kaldıramadım ,kaldırmak için tek çözüm windows'a format atmaktı ve format sonrası alet düzeldi realtek güncellemesi yine çıktı bu sefer hayır dedim güncellemedim, sıkıntı yok çalışıyor şimdi, çok ama üzülmüştüm cihazı alalı daha 2 gün olmuştu, düzelince nasıl sevindim anlatamam. ben de çözümü ve sevincimi sizler ile paylaşmak istedim
Hocam sorununuzu ve çözümünü paylaştığınız için çok teşekkürler. En yakın zamanda ben de format atacağım, zaten ekran kartı driverları vs. sorun çıkarıyordu onuda halletmiş olurum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,325
Üyeler
174,346
Son üye
rmastera_31
Geri