İlk çıktığında kupaları şapkaları hatta 2 3 kisiye klavye gönderdi ama bugün nedense herkese klavye çıkıyor büyük ihtimal sorun veya bug oldu diyecekler belkide bazı kişilere gönderirler belli olmaz.İnca şanslı çark güvenilir mi? bir çok arkadaş konu açmış herkes bir şeyler almış sizce güvenlimi
Hayir yani indirirken bilinmeyen kaynaklar herşeye izin veriyoruz uygulamanin herkeze 500 600 liralık klavye vermeside normal değiladamlar tc nizi falan istemiyor ne bu güvenilir mi falan tripleri anlamadım
herkese klavye çıkıyor zaten iptal etmezler ise adresinizi verdiğinizde ürünleri göndericeklerdir ...
Bende gecenin 3ünde derin düşüncelere daldım bi insan neden bedavaya 700liralık üründen herkese dağıtırkiHayır 2 saattir düşünüyorum yani yok abi Robin hood geldiler bizimmi haberimiz yok sevaptır işliyoruz ne yapıyonuz acaba uygulama diye birisi falanmı indirdik benim kafa almiyir beni aydinlatin
387tk klavye öyle abartılar ki fiyatı yarına 1000tl klavye verdiler dersinizBende gecenin 3ünde derin düşüncelere daldım bi insan neden bedavaya 700liralık üründen herkese dağıtırki
Hocam zaten Instagram, Facebook, Twitter, WhatsApp falan bunlar tüm bilgilerini biliyor rahat ol ekstra değişik bir şey yok sadece klavye veriyorlar karşılığında ayrıca bilgi çalma ile ilgili kesin bilgi yokYa ben sildim uygulamayı inş virüs falan filan bir şey yoktur klavyeniz sizin olsun
Amaç reklam arkadşalar bu kadar basit gidip bir ünlüye para vereceklerini gidip afiş asacaklarına böyle yapıyorlar zaten herkese de göndermiyorlarHayır 2 saattir düşünüyorum yani yok abi Robin hood geldide bizimmi haberimiz yok sevap falanmı işliyonuz ne yapıyonuz acaba uygulama diye virüs falanmı indirdik benim kafa almiyir beni aydinlatin
Onlara 150 TL'ye fln ancak mal oluyordur satış fiyatı 450 flnHayir yani indirirken bilinmeyen kaynaklar herşeye izin veriyoruz uygulamanin herkeze 500 600 liralık klavye vermeside normal değil
Satış fiyatı 378tlAmaç reklam arkadşalar bu kadar basit gidip bir ünlüye para vereceklerini gidip afiş asacaklarına böyle yapıyorlar zaten herkese de göndermiyorlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onlara 150 TL'ye fln ancak mal oluyordur satış fiyatı 450 fln
Bana cıkan klavye 470 tl broSatış fiyatı 378tl