Neler Yeni

İnca şanslı çark güvenilir mi?

That

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Onur
İnca şanslı çark güvenilir mi? bir çok arkadaş konu açmış herkes bir şeyler almış sizce güvenlimi

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
İnca şanslı çark güvenilir mi? bir çok arkadaş konu açmış herkes bir şeyler almış sizce güvenlimi
İlk çıktığında kupaları şapkaları hatta 2 3 kisiye klavye gönderdi ama bugün nedense herkese klavye çıkıyor büyük ihtimal sorun veya bug oldu diyecekler belkide bazı kişilere gönderirler belli olmaz.

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Knk Ben bu işi vallaha anlamadım büyük ihtimal bug oldu adamlar kimse artık evde uyuyor bizim bu saatte bin tane çark çevirdiğimizden haberleri yok hayır dolandırıcılık diyeceğim ne kart bilgisi alıyor ne bir şey tek bilgimiz mailler onlarla bir şey yapamaz

mert savage

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,216
İsim
mert
İlgilendiği Kategoriler
Dizi , müzik , bilgisayar donanımları , oyun hesap satışları , league of legend , okul , eğitim , giyim.
adamlar tc nizi falan istemiyor ne bu güvenilir mi falan tripleri anlamadım
herkese klavye çıkıyor zaten iptal etmezler ise adresinizi verdiğinizde ürünleri göndericeklerdir ...

That

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
adamlar tc nizi falan istemiyor ne bu güvenilir mi falan tripleri anlamadım
herkese klavye çıkıyor zaten iptal etmezler ise adresinizi verdiğinizde ürünleri göndericeklerdir ...
Hayir yani indirirken bilinmeyen kaynaklar herşeye izin veriyoruz uygulamanin herkeze 500 600 liralık klavye vermeside normal değil

Cevizli sucuk

80+ Bronze
Hayır 2 saattir düşünüyorum yani yok abi Robin hood geldide bizimmi haberimiz yok sevap falanmı işliyonuz ne yapıyonuz acaba uygulama diye virüs falanmı indirdik benim kafa almiyir beni aydinlatin

That

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır 2 saattir düşünüyorum yani yok abi Robin hood geldiler bizimmi haberimiz yok sevaptır işliyoruz ne yapıyonuz acaba uygulama diye birisi falanmı indirdik benim kafa almiyir beni aydinlatin
Bende gecenin 3ünde derin düşüncelere daldım bi insan neden bedavaya 700liralık üründen herkese dağıtırki

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Bende gecenin 3ünde derin düşüncelere daldım bi insan neden bedavaya 700liralık üründen herkese dağıtırki
387tk klavye öyle abartılar ki fiyatı yarına 1000tl klavye verdiler dersiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya ben sildim uygulamayı inş virüs falan filan bir şey yoktur klavyeniz sizin olsun
Hocam zaten Instagram, Facebook, Twitter, WhatsApp falan bunlar tüm bilgilerini biliyor rahat ol ekstra değişik bir şey yok sadece klavye veriyorlar karşılığında ayrıca bilgi çalma ile ilgili kesin bilgi yok

• Beğen
Reaksiyonlar: That

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Hayır 2 saattir düşünüyorum yani yok abi Robin hood geldide bizimmi haberimiz yok sevap falanmı işliyonuz ne yapıyonuz acaba uygulama diye virüs falanmı indirdik benim kafa almiyir beni aydinlatin
Amaç reklam arkadşalar bu kadar basit gidip bir ünlüye para vereceklerini gidip afiş asacaklarına böyle yapıyorlar zaten herkese de göndermiyorlar

Hayir yani indirirken bilinmeyen kaynaklar herşeye izin veriyoruz uygulamanin herkeze 500 600 liralık klavye vermeside normal değil
Onlara 150 TL'ye fln ancak mal oluyordur satış fiyatı 450 fln

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
Amaç reklam arkadşalar bu kadar basit gidip bir ünlüye para vereceklerini gidip afiş asacaklarına böyle yapıyorlar zaten herkese de göndermiyorlar

Onlara 150 TL'ye fln ancak mal oluyordur satış fiyatı 450 fln
Satış fiyatı 378tl

Top Bottom