rookie27
80+ Gold
Evet mail grldi whatsapp üzerinden yazdım.Bakalım geri dönüş olacak mı.Olursa çok sevinirim.eposta geldimi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet mail grldi whatsapp üzerinden yazdım.Bakalım geri dönüş olacak mı.Olursa çok sevinirim.eposta geldimi
Evet ama diyelim biz ödüyoruz, 450 liralık klavye için 15TL ödemeyecek misin sankiKargoyu onlar mı ödüyo
Hocam dönüş yapıldı mı banada IKG451 çıktı.mekanik klavye kazandım lan şimdi hemen whattsapptan yazıyorum
IKG 451 kazandım kanka bende kaç günde gönderdiler
banada çıktı lna klavyeye ihtiyacım vardı inşallah gönderirler
Hiçbir fikrim yok maalesef.hocam banada o klavye çıktı ama dünden beri eposta geledi 00:45-00:50 arasında açmıştım
outlooktada bir şey yok acaba pazartesi mi eposta gönderirler
Hocam siz çekiliş kazandınız mı daha önce.Evet ama diyelim biz ödüyoruz, 450 liralık klavye için 15TL ödemeyecek misin sanki
Dönüş şimdi olmaz çalışma günü değil bugün. Pazartesi en erken gelir geri dönüşler.Hocam dönüş yapıldı mı banada IKG451 çıktı.
Alıntıyı görüntüle
Yani pek umutlanmamak lazım bir hata olmuş diyerek göndermezler diye düşünüyorum çoğu kişiye, az bir kesime yollama ihtimalleri var.Hocam siz çekiliş kazandınız mı daha önce.
Kesin gönderirler değil mi çok istiyorum
Pazartesi günü dönmezlerse ararım.Herkese markanın en pahalı klavyesi çıkmış.Gönderim olursa 350TL ye satarım 8RAM alırım direktDönüş şimdi olmaz çalışma günü değil bugün. Pazartesi en erken gelir geri dönüşler.
Yani pek umutlanmamak lazım bir hata olmuş diyerek göndermezler diye düşünüyorum çoğu kişiye, az bir kesime yollama ihtimalleri var.
Yahu zaten sen ödemeyeceksin kargoyu, sen ödeyecek olsan o civarlarda bir şey olur.15tl mi kargo
Mail de geldi hocam. O numaraya SS'i gönderdim, adresimi vs. yazdım.Hocam önemli olan mail göndermeleri
WhattApp üzerinden ne yazıyoruz?Evet mail grldi whatsapp üzerinden yazdım.Bakalım geri dönüş olacak mı.Olursa çok sevinirim.