1 tane söyledim 2 tane geldi

Reaksiyon skoru
6
Beyler geçen hafta perşembe günü defactofitten hiq creatin söyledim cumartesi günü kargo elime ulaştı bugün okuldan döndüğümde tekrardan kargo evin kapısına bırakılmış şekilde duruyordu sipariş numaralarına falan baktım aynı ürün daha paketi açmadım sizce ne yapmalıyım bekliyim 1 haftaya falan mı açıyım almaya gelirler mi yoksa başıma bir şey gelirmi bundan dolayı (ekstra para da vermedim bu arada).

Beyler geçen hafta perşembe günü defactofitten hiq creatin söyledim cumartesi günü kargo elime ulaştı bugün okuldan döndüğümde tekrardan kargo evin kapısına bırakılmış şekilde duruyordu sipariş numaralarına falan baktım aynı ürün daha paketi açmadım sizce ne yapmalıyım bekliyim 1 haftaya falan mı açıyım almaya gelirler mi yoksa başıma bir şey gelirmi bundan dolayı (ekstra para da vermedim bu arada).
Hak geçmesin gönder adamların ürününü

olay gerçekleşene kadar herkes çok müslüman olur kendi başlarına gelse 2 tane ürğün gönderilmiş olsa keşke 3 tane gönderlerdi ya dicek insanlar burda gelmiş yok hak geçmesin yok nasıl uyuyonuz aynen kanka en iyi sizsiniz meleksiniz melekkkk dünyayı siz kurtaracaksınız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,161,403
Üyeler
184,447
Son üye
awornsx
Geri