- Konu Sahibi Konu Sahibi
bios update yapıyorlarmı acaba? windows deneme sürümü demidriver kurup yolluyorlar bana öyle geldi
bios update yapıyorlarmı acaba? windows deneme sürümü demidriver kurup yolluyorlar bana öyle geldi
bizim bahsettiğimiz driver farklı senin bahsettiğin farklıİntel driver bulamıyor
Okulun verdiği tablet pcler vardı dün formatladim ama tablet pcde ne dokunmatik çalışıyor nede klavyesi, sesi, wifisi ve driver yüklemek istediğimde böyle sorun alıyorum https://hizliresim.com/ATZtxZdonanimarsivi.com
İkiside driver aga bende de driver sorunu var ses driveri ağ baglanma driveri vs sonuçta driver geçiyor mu geçiyor bitmiştirbizim bahsettiğimiz driver farklı senin bahsettiğin farklı
windows deneme sürümü bios son sürümün bir düşüğüydübios update yapıyorlarmı acaba? windows deneme sürümü demi
Onlar önemli degil o kadar biz ekran kartı driverı chipset vs. den bahsediyoruz intelin driverları zaten bi değişikİkiside driver aga bende de driver sorunu var ses driveri ağ baglanma driveri vs sonuçta driver geçiyor mu geçiyor bitmiştir
naptın bios için elledinmi hiçwindows deneme sürümü bios son sürümün bir düşüğüydü
evet yeni sürüme güncelledimnaptın bios için elledinmi hiç
nasıl yaptın?evet yeni sürüme güncelledim
Youtube da videoları var oradan bakıp yaptımnasıl yaptın?