liluzivert
80+ Bronze
o klavye 2 den fazla etmez dost asus olanKablolu kablosuz bana sıkıntı yok ya bilemedim şimdi ben normalde cliky daktilo gibi daha şiddetli ses çıkarmasını severim mesela razer blackwidow V3 razer blackwidow v4 pro gibi ama sağolsun amazon mediamarktta 5289 TL iken razer blackwidow v4 pro yu 6289 a satıyordu onu geçtim alışveriş festivalinde aynı klavye Amazon dahil satılan her yerde 9389 oldu bu nasıl bir indirimdir mübarek aşağı ineceğini yukarı çıkmış fiyat indirim değil bindirim olmuş o yüzden onu almadım ama güzel klavye custom dizmeyi düşündüm ama vergi gümrük derken yağlı olacak o yüzden almadım aklıma cazip olarak Asus rog Strix Flare 2 Animate geldi ki geçmişte de alıp kullandım
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyi alışveriş oldu sanki ya değil mi hocam
Ekran kartı dahil her şey iyi gibi sanki dimi hocam?
4060ti ssd iyi aldın ama klavyeyi bilemedim içimden bu paraya wraith w75 geçiyorKablolu kablosuz bana sıkıntı yok ya bilemedim şimdi ben normalde cliky daktilo gibi daha şiddetli ses çıkarmasını severim mesela razer blackwidow V3 razer blackwidow v4 pro gibi ama sağolsun amazon mediamarktta 5289 TL iken razer blackwidow v4 pro yu 6289 a satıyordu onu geçtim alışveriş festivalinde aynı klavye Amazon dahil satılan her yerde 9389 oldu bu nasıl bir indirimdir mübarek aşağı ineceğini yukarı çıkmış fiyat indirim değil bindirim olmuş o yüzden onu almadım ama güzel klavye custom dizmeyi düşündüm ama vergi gümrük derken yağlı olacak o yüzden almadım aklıma cazip olarak Asus rog Strix Flare 2 Animate geldi ki geçmişte de alıp kullandım
İyi alışveriş oldu sanki ya değil mi hocam
Ekran kartı dahil her şey iyi gibi sanki dimi hocam?