Neler Yeni

Rehber İnce hesap garanti süreci

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
9 Kasım Pazartesi
Klavyemin w tuşu çalışmıyordu ve ben incehesap ile iletişime geçtim
Ben:hiç bir sıkıntı yoktu oyun oynarken bir anda hareket etmedi ben ilk başta internetten kaynaklı sandım ama w tuşu çalışmıyormuş [tuş bazen basıyor bazen basmıyor]
İncehesap:Değerli Müşterimiz,   Ürününüzü, talebinizi belirten bir not ile birlikte orijinal ambalajıyla ve tüm aksesuarlarıyla Yurtiçi kargo ile tarafımıza karşı ödemeli olarak gönderebilirsiniz
10 Kasım Salı
Ürünü kargoya verdim
12 Kasım Perşembe
Ben:ürün elinize ulaştımı? diye sordum
İncehesap:Değerli Müşterimiz, Ürünün incelenmesi için servise gönderilmiştir. Servis süreci ortalama olarak 15-20 iş günüdür. Olabilen en kısa sürede servisten gelecek bilgiye göre işleminiz sonuçlanacaktır.  Bu süreçte göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla,
14 Kasım Cumartesi
Ben:servisten her hangi bir bilgi geldimi ?
incehesap:Değerli Müşterimiz, Serviste işlemleri devam etmekte olup,2 iş günündir.Yasal süreç 15/20 iş günüdür.Anlayışla ve sabırla beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, İncehesap.com,
Ve bu gün
hiç bir şekilde bilgi verilmedi ve birden kargo geldi ben salı günü olması lazım power bank aldım o geldi sandım fakat klavye gelmiş şaşırdım şuanlık hiç bir sorun yok
Bazı arkadaşlar garanti sürecinde ürün bile kaybediyorlar demişti korktum fakat her hangi bir sıkıntı olmadı
Yani başımdan geçenler bu kadar iyi günler. [power bank gelince incelemesini yapçam)

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu arada 4 senelik dostum tigoes k9 bu zor zamanda hiç bir sıkıntısı olmadan çalışıyor ona burdan teşekkürlerimi iletmek isterim:)

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Benimde Gamepower Katana klavyem W ve D tuşları tutukluk yapıyordu, tuşu switchten ayırıp biraz üfledim düzeldi.
Ben biraz kirli kullanıyorum klavyeyi toz falan kaçtı herhalde.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Benimde Gamepower Katana klavyem W ve D tuşları tutukluk yapıyordu, tuşu switchten ayırıp biraz üfledim düzeldi.
olabilir ama temizlemiştim ozaman klavyemi
Mesaj otomatik birleştirildi:

düzelmemişti

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
919
İsim
Cengiz Han
Yeni klavye mi gönderdiler yoksa tuşları mı düzelttiler?

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Swanlyte
kanka o gamepower o sorun hep var forumlarda ve gamepower uygun fiyatli klavyelerinde hep görürsün o yüzden hiç bir zaman gamepower klavye önermem aşırı berbat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,845
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom