Neler Yeni

İNCE HESAP GÜVENLİ MİDİR?

Panda81

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Arda Subaşı
İnce hesaptan hazır toplanmış bilgisayar almak istiyorum ancak bir sürü şikayet gördüm (yamuk pinli anakart göndermeleri, eksik parça çıkması, iade talebini onaylamamaları) ve açıkçası almaktan soğudum güvenilir olmadıklarını düşünmeye başladım böyle sorunlarla karşılaştınız mı siteyi öneriyor musunuz?

En İyi Cevap
Gayet güvenilir bir yer, gerek bu forumda olsun gerek farklı forumlarda olsun oradan satın alım yapan çok gördüm.
Pandemi ilk patlak verdiğinde kargolamada sorun yaşamışlardı ancak son dönemde gayet başarılı olduklarını söyleyebilirim.
Yaklaşık olarak 1 ay önce bir arkadaşım oradan sistem aldı ve herhangi bir sorun yaşamadı, kargosu elinde 3 gün içerisinde geldi.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,398
İsim
Mert Metshi
İnce hesaptan hazır toplanmış bilgisayar almak istiyorum ancak bir sürü şikayet gördüm (yamuk pinli anakart göndermeleri, eksik parça çıkması, iade talebini onaylamamaları) ve açıkçası almaktan soğudum güvenilir olmadıklarını düşünmeye başladım böyle sorunlarla karşılaştınız mı siteyi öneriyor musunuz?
karşılaşmadım öneriyorum

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Güvenilir ama
@BlueLabels sorun yaşamıştı diye hatırlıyorum.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
sonradan sorunu çözüldü mü peki?
Bilemiyorum ama güvenilir İncehesap Ve Yasal haklarında Var
Bu yüzden sorun olacağını sanmıyorum olsa bile yasal hakların yanında

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Gayet güvenilir bir yer, gerek bu forumda olsun gerek farklı forumlarda olsun oradan satın alım yapan çok gördüm.
Pandemi ilk patlak verdiğinde kargolamada sorun yaşamışlardı ancak son dönemde gayet başarılı olduklarını söyleyebilirim.
Yaklaşık olarak 1 ay önce bir arkadaşım oradan sistem aldı ve herhangi bir sorun yaşamadı, kargosu elinde 3 gün içerisinde geldi.

En İyi Cevap

Panda81

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Arda Subaşı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Böyle diyince içim rahatladı

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
98
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,005
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Güvenilir.

BlueLabels

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
992
İsim
Kaira Bilgic
sonradan sorunu çözüldü mü peki?
Evet anakartım ve kasam bana bozuk geldi cumartesi günü incehesaba yolladım sonucunu paylaşırım eğer ki beklemek istiyorsan. Bunun dışında cuma günleri aldığım ürünler salı ve çarşamba günleri geliyor ekstra bilgin olsun. Bir arkadaşım da iade işlemi yapmıştı 2-3 güne parası geldi genel olarak iyi ama şöyle bir sorun var "gaming gecesi (cuma gün ki indirim) defolu veya iade edilmiş ürünler satılıyor" diye bir forumda konu görmüştüm ilk inanmamıştım ama 2060 super ekran kartımın kutusu yırtık geldi içinde ki asusun siyah kutusu eğik geldi bunları göze almanı öneririm

Klavye mouse ve kulaklık dışında tüm parçalarımı oradan aldım bu arada diğerlerinde sıkıntı yaşamasam da (firma adına) genel olarak iyi diyebilirim yani istersen bekle bana dönüş yaptıklarında bu posta tekrar yazarım

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Hazir sistemleri buradan almayı önermiyorum kargo süreçleri çok yavaş alacaksan tek tek montaj gerektirmeyen ürünler al.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,572
Üyeler
161,092
Son üye
hsnmmt
Top Bottom