Neler Yeni

İNCE HESAP GÜVENLİ MİDİR?

Panda81

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Arda Subaşı
İnce hesaptan hazır toplanmış bilgisayar almak istiyorum ancak bir sürü şikayet gördüm (yamuk pinli anakart göndermeleri, eksik parça çıkması, iade talebini onaylamamaları) ve açıkçası almaktan soğudum güvenilir olmadıklarını düşünmeye başladım böyle sorunlarla karşılaştınız mı siteyi öneriyor musunuz?

En İyi Cevap
Gayet güvenilir bir yer, gerek bu forumda olsun gerek farklı forumlarda olsun oradan satın alım yapan çok gördüm.
Pandemi ilk patlak verdiğinde kargolamada sorun yaşamışlardı ancak son dönemde gayet başarılı olduklarını söyleyebilirim.
Yaklaşık olarak 1 ay önce bir arkadaşım oradan sistem aldı ve herhangi bir sorun yaşamadı, kargosu elinde 3 gün içerisinde geldi.

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İnce hesaptan hazır toplanmış bilgisayar almak istiyorum ancak bir sürü şikayet gördüm (yamuk pinli anakart göndermeleri, eksik parça çıkması, iade talebini onaylamamaları) ve açıkçası almaktan soğudum güvenilir olmadıklarını düşünmeye başladım böyle sorunlarla karşılaştınız mı siteyi öneriyor musunuz?
Evet güvenilir. Sadece pandemi döneminde kargoda sıkıntılar yaşanmıştı ama artık bu sorunu çözdüler arkadaşım da alışveriş yapmıştı gayet memnun.

DA-MD2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
İncehesap'dan kulaklık aldım. 3 günde geldi. Ama hazır sistemin gelmesi o kadar kısa sürmez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,569
Üyeler
161,092
Son üye
hsnmmt
Top Bottom