Neler Yeni

İnce hesap R7 3700x yanında wraith spire soğutucu vermesi normalmi ?

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Normal değil wraith spire ile o işlemci ateş atar wraith prism vermezlerse almayın sonradan wraith prism i satarsınız 250 300 TL ye başka güzel soğutucu alırsınız

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
Onun stok sogutucusu zaten wraith prism deil mi

Faruk Emre

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Faruk
Tamam o zaman stok sogutucu dedigi buyuk ihtimalle wraith prism rgb dir o zaman sorabilirsin hangi sogutucu diye ismi ne diye

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Stock sogutucu hic kullanma. Direkt güzel sogutucu cpu ekle.
cimrilik olmaz bu konuda.

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,925
İsim
Metehan Akyalı
Benim bildiğim wraith prism yada max veriyor bu normalmi ?
İnce hesaptan bana Wraith Prism ile geldi. Wraith Spire göndereceklerini sanmam. Gönderirlerse şikayet edin bence. Wraith Prism bile zar zor zaptediyor işlemci sıcaklığını.

HumanvVol2

80+ Bronze
İnce hesaptan bana Wraith Prism ile geldi. Wraith Spire göndereceklerini sanmam. Gönderirlerse şikayet edin bence. Wraith Prism bile zar zor zaptediyor işlemci sıcaklığını.
şimdi yazdım spire la gelince şaşırdım ve işlemcinin kutusu yok sadece prism in simsiyah kutusu var

Squirtle48

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,925
İsim
Metehan Akyalı
şimdi yazdım spire la gelince şaşırdım ve işlemcinin kutusu yok sadece prism in simsiyah kutusu var
Spire olmaması lazım. Aynı şekilde Prism'in siyah kutusuyla geldi banada. Eğer sipariş vermediyseniz önce bir arayıp sorun derim. Spire gönderirlerse ki (sanmıyorum) değişim için uzar da uzar. İncehesap yavaş çünkü.

Top Bottom