Neler Yeni

İnce hesap sistem iyi mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ömer Faruk Dilbe
Arkadaşlar sistemi almayı düşünüyorum bir de İncehesap güvenilir midir

Ekler

• Screenshot_2025-01-20-14-20-14-095_com.android.chrome-edit.jpg
    Screenshot_2025-01-20-14-20-14-095_com.android.chrome-edit.jpg
    358.6 KB · Hit: 71

Shourd

80+ Gold
Arkadaşlar sistemi almayı düşünüyorum bir de İncehesap güvenilir midir
fiyatı çok iyi değil ama parçaları kaliteli ondan fiyat olarak bişi demiceğim inchesap konsunda ise türkiyenin en güvenilir pc sitelerinden

Shourd

80+ Gold
Hacı itopyadan toplayamaya çalıştım 34 ü buldu
reis alabilirsin dediğim gibi illaki daha ucuzu bulunabilinir ama baktığımda içindeki parçalar iyi ondan dolayı fiyatı böyle gibi alabilirsin beğendiysen

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Serdar Akyaka
İncehesap'tan uzak dur.

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
İncehesap'tan uzak dur.
Bu şekilde mesaj atıyorsanız, başınızdan geçen talihsizliği de anlatırsanız daha iyi olur. Her sitede sıkıntı yaşayan insanlar, sıkıntı yaşamayan insanlar oluyor malesef. Ben arkadaşıma sistem aldırdım İncehesap'tan ve herhangi bir sıkıntı yaşamadık şükür. Zaten köklü ve uzun yıllardır piyasa da olan bir firma, bence gayet güvenilir.

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Serdar Akyaka
Bu şekilde mesaj atıyorsanız, başınızdan geçen talihsizliği de anlatırsanız daha iyi olur. Her sitede sıkıntı yaşayan insanlar, sıkıntı yaşamayan insanlar oluyor malesef. Ben arkadaşıma sistem aldırdım İncehesap'tan ve herhangi bir sıkıntı yaşamadık şükür. Zaten köklü ve uzun yıllardır piyasa da olan bir firma, bence gayet güvenilir.
Bunlardan monitör alarak hayatımın hatasını yaptım. Sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar. Hakkımızı ancak Thh'ye giderek alabiliyoruz. Thh kararından sonra ürünü gönderin, değiştirelim dediler. 3 hafta bilgisayarı kullanamadım. En sonunda bunların göndereceği yok deyip icraya verdim. İcraya verdikten 3 gün sonra arayıp ürünü temin edemediklerini söylediler ve bir üst modeli teklif ettiler. Ben de kabul ettim. Artık bende nasıl bir bahtsızlık varsa gelen üründe de sorun çıktı. 2 ölü piksel + 8 tane de sıkışmış piksel vardı. Sıkışmış pikselleri yazılımla düzeltmeye çalıştım ama düzeltmek şöyle dursun yenileri oluştu. Durumu anlattım ama yine servise pasladılar. Neyse ki servis insafa gelip DOA raporu verdi. Şimdi para iadesi isteyeceğim. Onu da 1 aya yatırırlar artık. Kaplumbağa hızında çalışıyorlar. Sanki bana devlet işi yapıyorlar. Kısacası bir monitör için çekmediğim çile kalmadı. 2 aydır bilgisayarımı kullanamıyorum.

Screenshot_20250120_234953_Samsung Notes.jpg

Screenshot_20250120_235437_Samsung Internet.jpg

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Talat
7600 ekran kartı alma 7700xt altını alma

Emirkanyvs

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Emirkan Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Sizler için hazır sistem araştırıp, öneri de bulunabilmem için etiketleyebilirsiniz.
Instagram
Emirkanyvs
Bunlardan monitör alarak hayatımın hatasını yaptım. Sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar. Hakkımızı ancak Thh'ye giderek alabiliyoruz. Thh kararından sonra ürünü gönderin, değiştirelim dediler. 3 hafta bilgisayarı kullanamadım. En sonunda bunların göndereceği yok deyip icraya verdim. İcraya verdikten 3 gün sonra arayıp ürünü temin edemediklerini söylediler ve bir üst modeli teklif ettiler. Ben de kabul ettim. Artık bende nasıl bir bahtsızlık varsa gelen üründe de sorun çıktı. 2 ölü piksel + 8 tane de sıkışmış piksel vardı. Sıkışmış pikselleri yazılımla düzeltmeye çalıştım ama düzeltmek şöyle dursun yenileri oluştu. Durumu anlattım ama yine servise pasladılar. Neyse ki servis insafa gelip DOA raporu verdi. Şimdi para iadesi isteyeceğim. Onu da 1 aya yatırırlar artık. Kaplumbağa hızında çalışıyorlar. Sanki bana devlet işi yapıyorlar. Kısacası bir monitör için çekmediğim çile kalmadı. 2 aydır bilgisayarımı kullanamıyorum
Geçmiş olsun.

Top Bottom