Ömer Faruk Dilbe
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
fiyatı çok iyi değil ama parçaları kaliteli ondan fiyat olarak bişi demiceğim inchesap konsunda ise türkiyenin en güvenilir pc sitelerindenArkadaşlar sistemi almayı düşünüyorum bir de İncehesap güvenilir midir
Hacı itopyadan toplayamaya çalıştım 34 ü buldufiyatı çok iyi değil ama parçaları kaliteli ondan fiyat olarak bişi demiceğim inchesap konsunda ise türkiyenin en güvenilir pc sitelerinden
reis alabilirsin dediğim gibi illaki daha ucuzu bulunabilinir ama baktığımda içindeki parçalar iyi ondan dolayı fiyatı böyle gibi alabilirsin beğendiysenHacı itopyadan toplayamaya çalıştım 34 ü buldu
Sebebini öğrenebilir miyimİncehesap'tan uzak dur.
Bu şekilde mesaj atıyorsanız, başınızdan geçen talihsizliği de anlatırsanız daha iyi olur. Her sitede sıkıntı yaşayan insanlar, sıkıntı yaşamayan insanlar oluyor malesef. Ben arkadaşıma sistem aldırdım İncehesap'tan ve herhangi bir sıkıntı yaşamadık şükür. Zaten köklü ve uzun yıllardır piyasa da olan bir firma, bence gayet güvenilir.İncehesap'tan uzak dur.
Bunlardan monitör alarak hayatımın hatasını yaptım. Sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar. Hakkımızı ancak Thh'ye giderek alabiliyoruz. Thh kararından sonra ürünü gönderin, değiştirelim dediler. 3 hafta bilgisayarı kullanamadım. En sonunda bunların göndereceği yok deyip icraya verdim. İcraya verdikten 3 gün sonra arayıp ürünü temin edemediklerini söylediler ve bir üst modeli teklif ettiler. Ben de kabul ettim. Artık bende nasıl bir bahtsızlık varsa gelen üründe de sorun çıktı. 2 ölü piksel + 8 tane de sıkışmış piksel vardı. Sıkışmış pikselleri yazılımla düzeltmeye çalıştım ama düzeltmek şöyle dursun yenileri oluştu. Durumu anlattım ama yine servise pasladılar. Neyse ki servis insafa gelip DOA raporu verdi. Şimdi para iadesi isteyeceğim. Onu da 1 aya yatırırlar artık. Kaplumbağa hızında çalışıyorlar. Sanki bana devlet işi yapıyorlar. Kısacası bir monitör için çekmediğim çile kalmadı. 2 aydır bilgisayarımı kullanamıyorum.Bu şekilde mesaj atıyorsanız, başınızdan geçen talihsizliği de anlatırsanız daha iyi olur. Her sitede sıkıntı yaşayan insanlar, sıkıntı yaşamayan insanlar oluyor malesef. Ben arkadaşıma sistem aldırdım İncehesap'tan ve herhangi bir sıkıntı yaşamadık şükür. Zaten köklü ve uzun yıllardır piyasa da olan bir firma, bence gayet güvenilir.
Geçmiş olsun.Bunlardan monitör alarak hayatımın hatasını yaptım. Sattıkları ürünün arkasında durmuyorlar. Hakkımızı ancak Thh'ye giderek alabiliyoruz. Thh kararından sonra ürünü gönderin, değiştirelim dediler. 3 hafta bilgisayarı kullanamadım. En sonunda bunların göndereceği yok deyip icraya verdim. İcraya verdikten 3 gün sonra arayıp ürünü temin edemediklerini söylediler ve bir üst modeli teklif ettiler. Ben de kabul ettim. Artık bende nasıl bir bahtsızlık varsa gelen üründe de sorun çıktı. 2 ölü piksel + 8 tane de sıkışmış piksel vardı. Sıkışmış pikselleri yazılımla düzeltmeye çalıştım ama düzeltmek şöyle dursun yenileri oluştu. Durumu anlattım ama yine servise pasladılar. Neyse ki servis insafa gelip DOA raporu verdi. Şimdi para iadesi isteyeceğim. Onu da 1 aya yatırırlar artık. Kaplumbağa hızında çalışıyorlar. Sanki bana devlet işi yapıyorlar. Kısacası bir monitör için çekmediğim çile kalmadı. 2 aydır bilgisayarımı kullanamıyorum
Suanlık bütçem maks 30k ilerde 7700xt almayı düşünüyorum7600 ekran kartı alma 7700xt altını alma