Neler Yeni

İnce hesap sistem toplamda sorun yaşıyorum..

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
ramazan tk
Hayırlı geceler.
Ekran Kartsız sistem toplamaya çalışıyorum.
Öncelikle şunu çıkar bunu ekle diyecek bişi var mı . İkincisi de ekran kartı eklemeden nasıl devam edecem ödemeye olmuyor bir türlü. Yardımlarınızı ve yorumlarınız bekliyorum.

Ekler

• Screenshot_2024-10-20-23-03-04-035_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-10-20-23-03-04-035_com.android.chrome.jpg
    442.9 KB · Hit: 34

Gtamo

80+
Hayırlı geceler.
Ekran Kartsız sistem toplamaya çalışıyorum.
Öncelikle şunu çıkar bunu ekle diyecek bişi var mı . İkincisi de ekran kartı eklemeden nasıl devam edecem ödemeye olmuyor bir türlü. Yardımlarınızı ve yorumlarınız bekliyorum.
peki hocam o fiyatlara neden ekran kartsız sistem topluyorsunuz? elinizde ekran kartı var onumu ilave ediceksiniz yoksa başka bir nedenimi var

UCAK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Ahmet
Kasa seçimi kötü. Hazır kasa daha mantıklı. Böyle toplamak aşırı pahalıya geliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
ramazan tk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
peki hocam o fiyatlara neden ekran kartsız sistem topluyorsunuz? elinizde ekran kartı var onumu ilave ediceksiniz yoksa başka bir nedenimi var
Bütçem buna yetiyor. Ekran karını sonradan şuan alabileceğim karttan daha iyi bir kart almak . Elimde görüntü alacağım bir pc olsun istiyorum.

Gtamo

80+
Bütçem buna yetiyor. Ekran karını sonradan şuan alabileceğim karttan daha iyi bir kart almak . Elimde görüntü alacağım bir pc olsun istiyorum.
yani anladığım kadarıyla 4060 sistem almak yerine bu sistemi toplayıp ilerde iyi bir kart alacaksınız eğer öyle yapmak istiyorsanız parçaları ayrı ayrı alsanıza direk siteden

Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
ramazan tk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani anladığım kadarıyla 4060 sistem almak yerine bu sistemi toplayıp ilerde iyi bir kart alacaksınız eğer öyle yapmak istiyorsanız parçaları ayrı ayrı alsanıza direk siteden
Öyle de yapabilirim. Kasa önerisi alayım 3k bütçe ayırdım.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,486
İsim
Oğuz
Top Bottom