Neler Yeni

İnce hesap tam bir fiyasko mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Abdulkadir Özgen
Bugün el capitan sisteminin 8. Günü ve bizim ulaşabildiğimiz sadece bir kişi sistemi alabilmiş aylarca beklemek istemiyoruz bize bu sistemi almamıza ön ayak olan donanım arsiv grubunun bu işe el atmasını istiyoruz

WoxyN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
yusuf
kardeşim kargo zamanı olarak fiyasko ama ürünler sağlam gçen mouse sipariş ettim kırık çıkık olmadan geldi

berkmoonn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Berkay Kaygısız
Dostum yoğunluk ve birde korona belası sarınca etrafı mecbur beklemen gerekiyor. Bende sistem aldım 15 günde elime ulaştı.

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
Dostum yoğunluk ve birde korona belası sarınca etrafı mecbur beklemen gerekiyor. Bende sistem aldım 15 günde elime ulaştı.
Bunlar boş bahaneler kardeşim. Sistem çıkmıyor sipariş numaraları ortada forumdakilerle genel irtibat halindeyiz. Stok yok muhtemelen bunlar buna rağmen sipariş aldı. Stok varsa ve bu kadar uzuyorsa zaten yuh ta yuh yani. Millet sipariş yetiştirmek için neler yapıyor. Bunlarda saldım çayıra mevlam kayıra mantığı

• Beğen
Reaksiyonlar: vpro
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Abdulkadir Özgen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar 800 siparişten bahsediliyor bunların hepsi 15.ci günde mi teslim edilecek yoksa gün gün tarih tarih parça parça mı dağıtılacak saçmalık burada hiçbir adım atılmadı daha

ahmetim_64

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Ahmet Karagöz
Facebook
albay6464
Arkadaşlar yoğunluktan dolayı yetiştirilmede ve gönderi de sıkıntı yaşanılıyor yoksa normal bir zamanda bu süreleri bulmayacağından eminim.

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
Arkadaşlar yoğunluktan dolayı yetiştirilmede ve gönderi de sıkıntı yaşanılıyor yoksa normal bir zamanda bu süreleri bulmayacağından eminim.
Yoğunluk el capitan sebepliyse 4 iş gününde 1 sipariş çıkarmassın değil mi . Eğer başka sebepliyse bu kadar yoğunlukta 800 siparişlik işe girişmezsin. Neresinden tutsan olmuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Abdulkadir Özgen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ardı ardına iptaller iadeler başlarsa ancak yetiştirirler o zaman göreceğim

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,251
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bunun için zaten sitede açıklama bulunuyor. Orada kargolanmaların uzun sürebileceğini belirttiler ki durum gayet normal. Yüzlerce sipariş var, korona mevzuları falan derken her site aynı durumda şu an.

ALİKLKN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Muhammet Ali KALKAN
Bunlar boş bahaneler kardeşim. Sistem çıkmıyor sipariş numaraları ortada forumdakilerle genel irtibat halindeyiz. Stok yok muhtemelen bunlar buna rağmen sipariş aldı. Stok varsa ve bu kadar uzuyorsa zaten yuh ta yuh yani. Millet sipariş yetiştirmek için neler yapıyor. Bunlarda saldım çayıra mevlam kayıra mantığı
dostum ben 2 ay önce pch s class almıştım o zamanlar yasak masak olmamasına rağmen sistem bana 17 günde ulaştı biraz sabır şuan yasak felan var 2-3 haftada ulaşması gayet doğal.

Top Bottom