Neler Yeni

İnce hesap tam bir fiyasko mu

.cMc.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Sergen Camcı
Sokağa çıkma yasağı vardı 8 gün dediğinin 4 günü tatil :D

Red_Lemon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Arda Güngören
Bugün el capitan sisteminin 8. Günü ve bizim ulaşabildiğimiz sadece bir kişi sistemi alabilmiş aylarca beklemek istemiyoruz bize bu sistemi almamıza ön ayak olan donanım arsiv grubunun bu işe el atmasını istiyoruz
İyi günler, bende geçen hafta bir sistem sipariş ettim ince hesaptan. mağlum kendi instagram hesaplarından da açıklamışardı sokağa çıkma yasağı yüzünden kargo işlerini ileri almışlardı bugün saat 16.00 gibi kargoya verildi geliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Abdulkadir Özgen
İyi günler, bende geçen hafta bir sistem sipariş ettim ince hesaptan. mağlum kendi instagram hesaplarından da açıklamışardı sokağa çıkma yasağı yüzünden kargo işlerini ileri almışlardı bugün saat 16.00 gibi kargoya verildi geliyor
Siparis kodunuz kacti acaba

RmzDayi

80+ Silver
arkadaşlar biraz sakin, sadece sizin siztemleriniz hazırlanmıyor. Yada sadece donanım arşivi sistemleri toplanmıyor orada. Birçok yayıncının birçok ürünü var. Mağlum sebeplerden ötürü ürünlerin gecikeceğini bilerek sipariş verdiniz. Bunun bilincinde olun ve ona göre hareket edin lütfen.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Özellikle korona olduğu bir dönemde böyle şeyler olması normal. DA genellikle itopya ile işbirliği yapardı. Demek ki bu sefer incehesap daha uyguna getirmiş. Abdullah abinin bizim zararımıza olacak bir şey isteyeceğini zannetmiyorum.

beritankorkusuz

80+ Silver
Bugün el capitan sisteminin 8. Günü ve bizim ulaşabildiğimiz sadece bir kişi sistemi alabilmiş aylarca beklemek istemiyoruz bize bu sistemi almamıza ön ayak olan donanım arsiv grubunun bu işe el atmasını istiyoruz
Bu durumun Donanım Arşivi ile yada başka bir şeyle alakası yok. Şuan Virüsten öncekine göre baya bir istek var doğal olarak. Ki Virüs yüzündne depolarda vs daha az kişi çalışıyor. Ki aldığınız sistemler toplanıp teslim ediliyor, ki topladıkları sistemler sadece bu sistemlerde değil bir çok kanalın ve kendilerine özel sistemleride var . Ki alırken 15 gün veya 10 gün içinde kargoda yazıyor . Bu süreler dışında Depoları da İstanbul da ki bu nedenle sokağa çıkma yasaklarında çalışmıyorlar bundan dolayı süreçte uzuyor.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kargoların geç çıkacağı zaten yazıyordu.
İlk zamanlar "10 gün içinde kargo" yazıyordu.
Şu an baktığım zaman "15 gün içinde kargo" yazıyor.
Yani 3 günde de kargolanabilir. 13 gün içinde de kargolanabilir.
Söylenen süreler henüz dolmadığı için, alıcı beklemek dışında bir şey yapamıyor.

Ben 17 Nisan akşamı İnceHesap Gaming Gecesi indirimlerinde Gamepower SABER satın aldım.
Aynı gün İst.da bulunan bir arkadaşıma da Saber + Sendo Matte satın aldık.
21 Nisan günü öğlen 12:00-13:00 arasında ikimizin de kargoları elimize ulaştı. ( 3-4 gün içinde )
Aynı gün (17 Nisan) başka bir siteden de ürün almıştım. Yine aynı Salı günü elimize ulaştı. ( 3-4 gün içinde )

Ama...
Sistemlerin geç hazırlanması ve kargolanması DA'dan bağımsız şekilde İnceHesap ile alakalı.
İnceHesap firmasının geç toplaması vs. de büyük ihtimalle stoklar, personel ve iş ahlakı ile alakalı.

TeknoBiyotik firması geçtiğimiz günlerde sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen,
Hafta sonu da siparişlerin toplandığını ve kargolamak için hazırlandığını görsel ile paylaşmıştı.
İlgili görsel;
aaa.png

İnceHesap
bu tarz konularda sanırım biraz fazla "rahat"
Sistemi satın alan müşterilerine hatalı bilgi vermesi.
İşlerini fazla geciktirmesi. Hatlarda 1 saat bekletmesi.
Müşteriye destek sunamaması vs.
Bunlar tamamen şirket ile alakalı bir durum.

Ama;
Tüm bu olanlar, bir çok kişinin aldığı sistemi çok uygun fiyata aldığı gerçeğini değiştirmez.
Ucuza alınınca da böyle olayların yaşanması kaçınılmaz. Ucuz etin yahnisi olayı gibi.
Bir şeyi ne kadar ucuza alıyorsan, o kadar geç ve sorunlu geliyor.

Sistemi alanların tek artısı, arada Abdullah'ın olması.
Çünkü bir sorun yaşanıldığı zaman, size Abdullah referans olduğu için, bir nevi o satışlarda iş ortağı sayılıyor. (para kazanıyor anlamına gelmiyor)
Ve olası herhangi bir sorunda bizzat DA yönetimi ilgilendiği için, mağduriyet yaşama olasılığınız yok denebilir.
Bu bir ticaret sonuçta.
İnceHesap sitesi seni kaybetse 2-3 senede 1 PC alacak şahıs kaybetmiş demektir.
Abdullah'ı ve DA kitlesini kaybetmesi demek 24 saatte 1.000 PC demektir.
Yani,
Heyecanlı olmak iyidir, o ürünün sahibi olma heyecanı çok güzeldir.
Ama gerilmeye-sinirlenmeye-strese girmeye hiç gerek yok.
Çünkü, mağdur olmak gibi bir şey söz konusu bile değil.
Sadece sabredip beklemek gerekiyor.

Sonuçta "10/15 gün içinde kargoya verilir" sözünü henüz çiğnememişler.

Güzel insanlara selam olsun. :cool:
Gözü yolda olan, ürün-sistem alan herkese de hayırlı olsun.
İyi forumlar.

Egolu doktor ?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Harunckr
Kargoların geç çıkacağı zaten yazıyordu.
İlk zamanlar "10 gün içinde kargo" yazıyordu.
Şu an baktığım zaman "15 gün içinde kargo" yazıyor.
Yani 3 günde de kargolanabilir. 13 gün içinde de kargolanabilir.
Söylenen süreler henüz dolmadığı için, alıcı beklemek dışında bir şey yapamıyor.

Ben 17 Nisan akşamı İnceHesap Gaming Gecesi indirimlerinde Gamepower SABER satın aldım.
Aynı gün İst.da bulunan bir arkadaşıma da Saber + Sendo Matte satın aldık.
21 Nisan günü öğlen 12:00-13:00 arasında ikimizin de kargoları elimize ulaştı. ( 3-4 gün içinde )
Aynı gün (17 Nisan) başka bir siteden de ürün almıştım. Yine aynı Salı günü elimize ulaştı. ( 3-4 gün içinde )

Ama...
Sistemlerin geç hazırlanması ve kargolanması DA'dan bağımsız şekilde İnceHesap ile alakalı.
İnceHesap firmasının geç toplaması vs. de büyük ihtimalle stoklar, personel ve iş ahlakı ile alakalı.

TeknoBiyotik firması geçtiğimiz günlerde sokağa çıkma yasağı olmasına rağmen,
Hafta sonu da siparişlerin toplandığını ve kargolamak için hazırlandığını görsel ile paylaşmıştı.
İlgili görsel;
Alıntıyı görüntüle

İnceHesap
bu tarz konularda sanırım biraz fazla "rahat"
Sistemi satın alan müşterilerine hatalı bilgi vermesi.
İşlerini fazla geciktirmesi. Hatlarda 1 saat bekletmesi.
Müşteriye destek sunamaması vs.
Bunlar tamamen şirket ile alakalı bir durum.

Ama;
Tüm bu olanlar, bir çok kişinin aldığı sistemi çok uygun fiyata aldığı gerçeğini değiştirmez.
Ucuza alınınca da böyle olayların yaşanması kaçınılmaz. Ucuz etin yahnisi olayı gibi.
Bir şeyi ne kadar ucuza alıyorsan, o kadar geç ve sorunlu geliyor.

Sistemi alanların tek artısı, arada Abdullah'ın olması.
Çünkü bir sorun yaşanıldığı zaman, size Abdullah referans olduğu için, bir nevi o satışlarda iş ortağı sayılıyor. (para kazanıyor anlamına gelmiyor)
Ve olası herhangi bir sorunda bizzat DA yönetimi ilgilendiği için, mağduriyet yaşama olasılığınız yok denebilir.
Bu bir ticaret sonuçta.
İnceHesap sitesi seni kaybetse 2-3 senede 1 PC alacak şahıs kaybetmiş demektir.
Abdullah'ı ve DA kitlesini kaybetmesi demek 24 saatte 1.000 PC demektir.
Yani,
Heyecanlı olmak iyidir, o ürünün sahibi olma heyecanı çok güzeldir.
Ama gerilmeye-sinirlenmeye-strese girmeye hiç gerek yok.
Çünkü, mağdur olmak gibi bir şey söz konusu bile değil.
Sadece sabredip beklemek gerekiyor.

Sonuçta "10/15 gün içinde kargoya verilir" sözünü henüz çiğnememişler.

Güzel insanlara selam olsun. :cool:
Gözü yolda olan, ürün-sistem alan herkese de hayırlı olsun.
İyi forumlar.

İncehesap çok rahat bencede. Ben cidden çevremde neler görüyorum yasak için izin alanlar, yasak kalktığı anda 12 de çalışmaya başlayanlar. Ki bunlarda sipariş işi

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İncehesap çok rahat bencede. Ben cidden çevremde neler görüyorum yasak için izin alanlar, yasak kalktığı anda 12 de çalışmaya başlayanlar. Ki bunlarda sipariş işi
Ben daha önceki sistemlerde de benzer şeyleri gördüm.
"sistem çok iyi ama nolur başka firma ile anlaş" diyen çok kişi vardı.

Ama arka planda neler döndüğünü bilmiyoruz.
Belki başka bir firmalar ile uygun şartlarda anlaşma sağlanamıyordur vs. vs.

OPİTYA sitesinde sistem toplayınca 6.300 TL fiyat çekiyordur.
İnceHesap aynı sisteme 5.700 diyordur gibi gibi.
Aradaki 600 TL bir çok kişi için önemli olabiliyor.

Yine de, sadece DA kitlesine bu kadar satış yapabilen bir firmanın, bu kadar özensiz davranması insanı rahatsız edebiliyor.
Ben hiç hazır sistem satın almadım. Parça parça alıyorum hep. Ama satın alsaydım eminim ki aynı şeyleri hissederdim.
3 aylık maaşımın tamamını bir sitede 2-3 yere tıklayarak harcıyorum. Yaklaşık 7.000 TL para veriyorum.
Arıyorum ulaşamıyorum. Ulaştığım zaman net bilgi alamıyorum. Günlerce bekliyorum gelen giden yok.
İnsansın sonuçta ve bu durumdan hoşlanmayabiliyorsun.
Firmanın bunları düşünmesi ve müşterilere güncel bilgilendirme yapması gerekiyor.

Top Bottom