T Tmtrrrr 80+ Katılım 28 Eylül 2024 Mesajlar 7 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Tamer 24 Ekim 2024 #1 İnce hesap ve gaming gen tr sitesi güvenilir mi ürünleri orjinal mi , sistem aldıktan sonra sıkıntı çıkarsa yardımcı olurlar mı ?
İnce hesap ve gaming gen tr sitesi güvenilir mi ürünleri orjinal mi , sistem aldıktan sonra sıkıntı çıkarsa yardımcı olurlar mı ?
Plenks 80+ Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 321 Dahası Reaksiyon skoru 90 İsim Berat K. 24 Ekim 2024 #2 Güvenilirdir hocam iki sitede. İki sitedende alışveriş yaptım, müşteri hizmetlerinden memnun kaldım. Kolay kolay bir sorun çıkmaz.
Güvenilirdir hocam iki sitede. İki sitedende alışveriş yaptım, müşteri hizmetlerinden memnun kaldım. Kolay kolay bir sorun çıkmaz.
BabaYaga89 80+ Bronze Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 614 Dahası Reaksiyon skoru 215 İsim Selim 24 Ekim 2024 #3 Ikisi de guvenilir sitelerdir alisveris yapiyorum uzun zamandir ozellikle incehesaptan. Tabii her alisveris yapilan yer gibi bazi urunlerde fabrika kaynakli hata olabilir. Bunun alisveris yaptigun siteyle alakasi yok magazadan alinca da oluyor.
Ikisi de guvenilir sitelerdir alisveris yapiyorum uzun zamandir ozellikle incehesaptan. Tabii her alisveris yapilan yer gibi bazi urunlerde fabrika kaynakli hata olabilir. Bunun alisveris yaptigun siteyle alakasi yok magazadan alinca da oluyor.
The Semih 80+ Gold Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 5,523 24 Ekim 2024 #4 Gaming gen TR de en iyi site bana göre, incehesapta güvenilir ama mağazaları yok diye biliyorum evden çalışıyorlar.
Gaming gen TR de en iyi site bana göre, incehesapta güvenilir ama mağazaları yok diye biliyorum evden çalışıyorlar.