A artistokan 80+ Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 52 23 Temmuz 2024 #92 sp24t yazmış: Evet kanka sistem yaz sonuna dogru hazir olur tahminen Devamı için tıklayın... Yaz sonu mu çok uzun süre değil mi knka şimdi ne aldın ekran kartı başka
sp24t yazmış: Evet kanka sistem yaz sonuna dogru hazir olur tahminen Devamı için tıklayın... Yaz sonu mu çok uzun süre değil mi knka şimdi ne aldın ekran kartı başka
S sp24t 80+ Katılım 25 Haziran 2024 Mesajlar 281 Dahası Reaksiyon skoru 47 İsim Samet Cengiz 24 Temmuz 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #93 artistokan yazmış: Yaz sonu mu çok uzun süre değil mi knka şimdi ne aldın ekran kartı başka Devamı için tıklayın... Monitor ram Mesaj otomatik birleştirildi: 24 Temmuz 2024 sp24t yazmış: Monitor ram Devamı için tıklayın... İndirimli olunca alıyorum kankam ben parq hazir degilki yaz sonu degilde agustosun ortasinda hazir sistem
artistokan yazmış: Yaz sonu mu çok uzun süre değil mi knka şimdi ne aldın ekran kartı başka Devamı için tıklayın... Monitor ram Mesaj otomatik birleştirildi: 24 Temmuz 2024 sp24t yazmış: Monitor ram Devamı için tıklayın... İndirimli olunca alıyorum kankam ben parq hazir degilki yaz sonu degilde agustosun ortasinda hazir sistem
A artistokan 80+ Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 52 24 Temmuz 2024 #94 sp24t yazmış: Monitor ram Mesaj otomatik birleştirildi: 24 Temmuz 2024 İndirimli olunca alıyorum kankam ben parq hazir degilki yaz sonu degilde agustosun ortasinda hazir sistem Devamı için tıklayın... Ekran kartın geldi mi
sp24t yazmış: Monitor ram Mesaj otomatik birleştirildi: 24 Temmuz 2024 İndirimli olunca alıyorum kankam ben parq hazir degilki yaz sonu degilde agustosun ortasinda hazir sistem Devamı için tıklayın... Ekran kartın geldi mi