Neler Yeni

İnce hesaptan alışveriş yapıp sorun yaşayan oldu mu ?

skaikru

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Bartu Akay
Bence de büyük bir sıkıntı var bu firmayla alakalı çünkü sıfır bir ürün alıyorsunuz klavye tuşu havada durmuyor bildiğin zemine yapışmış bir şekilde duruyordu tuş çalışmıyor bile.
1.Mouse almıştım, mouse bana gelmeden geri gönderen firmaya gitmiş.(Benim haberim bundan 1 hafta sonra oluyor.)
2.PSU aldım stokta var denmesine rağmen haftalarca beklettiler, müşteri hizmetlerini aradığımda stokta yok tedarik ediliyor dediler.
3.Tekrar mouse almıştım 2 haftada geldi.(Sanki yurtdışından alışveriş yapıyoruz.)
4.Para iadesi 1.5 hafta sürdü.(Sürekli arayıp durum öğrenmeme rağmen, hiç aramasam akıllarına bile gelmeyecek :D)

Daha bir sürü var bunlar gibi. (1 - 2 tane sorun yaşamadan ürün satın alabildim sadece.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Okan Gülmez
ince hesaptan flexy silver hazır sistem aldım ön panel kırık geldi ardından ön panel istedim 2 gün içinde yolladılar ben işini bu kadar özenli ve temiz yapan görmedim yüksek ihtimalle ön panel kargo taşıma sırasında kırıldı...

1.Mouse almıştım, mouse bana gelmeden geri gönderen firmaya gitmiş.(Benim haberim bundan 1 hafta sonra oluyor.)
2.PSU aldım stokta var denmesine rağmen haftalarca beklettiler, müşteri hizmetlerini aradığımda stokta yok tedarik ediliyor dediler.
3.Tekrar mouse almıştım 2 haftada geldi.(Sanki yurtdışından alışveriş yapıyoruz.)
4.Para iadesi 1.5 hafta sürdü.(Sürekli arayıp durum öğrenmeme rağmen, hiç aramasam akıllarına bile gelmeyecek :D)

Daha bir sürü var bunlar gibi. (1 - 2 tane sorun yaşamadan ürün satın alabildim sadece.)
İşimiz yaş anlaşılan baya bende ürünü geri göndereli 1 hafta oldu ne bir haber var ne bir geri dönüş bakalım...

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Daha önce bende bir kaç defa alışveriş yaptım sorun yaşamadım fakat merak ettiğim sorun yaşadığınız zaman nasıl davranıyorlar ?
Orijinal kutusuyla garantiye gönderdiğim ürünü rastgele bi kutunun içine koyup gönderdiler

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Okan Gülmez
Orijinal kutusuyla garantiye gönderdiğim ürünü rastgele bi kutunun içine koyup gönderdiler
Valla yorumlar geldikçe fenalaşıyorum... keşke başlığı açmayasaydım...

Lyndray

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
620
İsim
Furkan Kaya
Valla yorumlar geldikçe fenalaşıyorum... keşke başlığı açmayasaydım...
Hazır sistem alıp hiçbir sorun yaşamayan arkadaşım da var alıp 3 4 kere garantiye gönderen de 😄

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Okan Gülmez
Evet neredeyse 10 gün oldu klavyeyi geri göndereli hala ne bir haber var ne bir geri dönüş...

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Okan Gülmez
14 gün oldu ne arayan var ne soran sanırım bir daha incehesaptan alışveriş yapmayacağım...

Top Bottom