Neler Yeni

İnce Hesaptan Bilgisayar Alıcam

Atnica

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Tuna
İnce Hesap sitesinden yaklaşık 11 bin tl gibi bir alışverişim olucak güvenebilir miyim bilmiyorum dolandırılma riskim ne kadar ?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
İnce Hesap sitesinden yaklaşık 11 bin TL gibi bir alışverişim olucak güvenebilir miyim bilmiyorum dolandırılma riskim ne kadar ?
Gönül rahatlığıyla alışverişinizi yapabilirsiniz.
Saygılar..

Edit: Hem F/P hem de müşteri memnuniyeti açısından www.gamegaraj.com sitesini önerebilirim.

real1ty

80+ Bronze
İncehesapa güvenilmez. Şikayetlerini okuyabilirsin, ben de mağdurum şuan. Servis kısmı rezalet, müşteri memnuniyeti sıfır. Şikayetvar'dan bakabilirsin, yarın öbür gün ekran kartında vs. sıkıntı çıkarsa servise gönderdiğinde olduğu gibi geri gönderebilirler, dalga geçer gibi sorunu çözdük diyerek hiçbir şey yapmadan geri gönderebilirler. Alışveriş yapma oradan.

Sıpekular

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
İbrahim
Dolandırılma riski yok. Sorun olursa iade değişim yaparsınız.

donsuz kral

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Çok alışveriş yaptım incehesap'tan, güvenilir bir sitedir.

real1ty

80+ Bronze
Hijyen mijyen diye bir şey uydurmuşlar, daha teslim alınmayan ürünü bile iade almıyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Müşterinin şartsız koşulsuz 14 gün içinde kulaklığı deneyip iade etme hakkı vardır, kutuya zarar vermediği sürece. İncehesap bırak ürünü kullanmayı, iptal edilen siparişi bile iade almıyor, tamamen dolandırıcılık.

Amazon kapına adam yolluyor iadeyi alıyor hemen. Bir de incehesap'a bak. Toplam 100 tl'ye yakın telefon görüşmeleri yaptım, Boğazici distribütörüne kadar konuştum incehesabın her müşteri temsilcisiyle konuştum hepsi diyor ki ben bu konu hakkında bir şey yapamam, telefonu birbirlerine bağlatıp duruyorlar. İade için kulaklık gönderdim, hediye için aldığımı ama gerek kalmadığı için iade etmek istediğimi söyledim, hiç bakmadan direk ARIZA ÇÖZÜLDÜ! vs. gibi not bırakmışlar, evime geri kargolamışlar.

Son düzenleme:

Atnica

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Tuna
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hijyen mijyen diye bir şey uydurmuşlar, daha teslim alınmayan ürünü bile iade almıyorlar.

Müşterinin şartsız koşulsuz 14 gün içinde kulaklığı deneyip iade etme hakkı vardır, kutuya zarar vermediği sürece. İncehesap bırak ürünü kullanmayı, iptal edilen siparişi bile iade almıyor, tamamen dolandırıcılık.

Amazon kapına adam yolluyor iadeyi alıyor hemen. Bir de incehesap'a bak. Toplam 100 TL'ye yakın telefon görüşmeleri yaptım, Boğazici distribütörüne kadar konuştum incehesabın her müşteri temsilcisiyle konuştum hepsi diyor ki ben bu konu hakkında bir şey yapamam, telefonu birbirlerine bağlatıp duruyorlar. İade için kulaklık gönderdim, hediye için aldığımı ama gerek kalmadığı için iade etmek istediğimi söyledim, hiç bakmadan direk ARIZA ÇÖZÜLDÜ! vs. gibi not bırakmışlar, evime geri kargolamışlar.
hocam sen çok dolmuşsun be

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16

Amazon kapına adam yolluyor iadeyi alıyor hemen. Bir de incehesap'a bak. Toplam 100 TL'ye yakın telefon görüşmeleri yaptım, Boğazici distribütörüne kadar konuştum incehesabın her müşteri temsilcisiyle konuştum hepsi diyor ki ben bu konu hakkında bir şey yapamam, telefonu birbirlerine bağlatıp duruyorlar. İade için kulaklık gönderdim, hediye için aldığımı ama gerek kalmadığı için iade etmek istediğimi söyledim, hiç bakmadan direk ARIZA ÇÖZÜLDÜ! vs. gibi not bırakmışlar, evime geri kargolamışlar.
incehesaptan bu güne kadar 17 bin liradan fazla tutarda farklı farklı zamanlarda alışveriş yaptım. hiç böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım. iade ettiğim ürünlerde sıkıntı yaratmadılar, iptal ettiğim siparişte sıkıntı yaratmadılar. hatta dün 12de sipariş verdiğim ürünüm bugün 12de kapımdaydı. sana denk gelmiş demek ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,917
Üyeler
161,928
Son üye
hasomazo
Top Bottom