İnce hesaptan ETERNAL pc atın aldım ve CSGO, NFC HEAT gibi oyunlarda sürekli donma ,takılma ve fps drop sorunum var yardımcı olabilirmisiniz acaba sizin aracılığınız ile alım yaptım.
Bütün sürücüler güncel win10 pro var. Sadece işlemci için bir sürücü bulamadım sürekli program indirtiyor farklı link varsa atabilirmisiniz ryzen5 5600sürücülerin güncel mi
Aklıma gelen tek mantıklı açıklama oyunu yanlışlıkla tam ekran yerine tam ekran pencerede oynuyor olabilirsin. Oyun ayarlarından kontrol et.İnce hesaptan ETERNAL pc atın aldım ve CSGO, NFC HEAT gibi oyunlarda sürekli donma ,takılma ve fps drop sorunum var yardımcı olabilirmisiniz acaba sizin aracılığınız ile alım yaptım.
Fakat sadece cs go da olmuyor bu sorun , need for speed heat de de oluyor.Aklıma gelen tek mantıklı açıklama oyunu yanlışlıkla tam ekran yerine tam ekran pencerede oynuyor olabilirsin. Oyun ayarlarından kontrol et.
Sürücüleri kendin manuel olarak kurdun dimi? AMD Software ayarlarında kullanıcı modunu Standart olarak ayarla.Bütün sürücüler güncel win10 pro var. Sadece işlemci için bir sürücü bulamadım sürekli program indirtiyor farklı link varsa atabilirmisiniz ryzen5 5600
kullanıcı modunu çoğu kişi bilmiyor, Oyun modu yapıp sharpening %80 oynayan hala binlerce AMD kullanıcısı olduğuna eminimSürücüleri kendin manuel olarak kurdun dimi? AMD Software ayarlarında kullanıcı modunu Standart olarak ayarla.
Kontrol etmek çok zor değil yine de bak yani. Belki oyunları tam ekran pencerede açmak ile ilgili bir ayar yapmışsındır yanlışlıkla da olsa.Fakat sadece cs go da olmuyor bu sorun , need for speed heat de de oluyor.
ne fark varki arada?kullanıcı modunu çoğu kişi bilmiyor, Oyun modu yapıp sharpening %80 oynayan hala binlerce AMD kullanıcısı olduğuna eminim
Baktım baktım tam ekran modundaKontrol etmek çok zor değil yine de bak yani. Belki oyunları tam ekran pencerede açmak ile ilgili bir ayar yapmışsındır yanlışlıkla da olsa.
Bu yüzden olabilir ben de e-spor modunda başka hiçbir ayar yapmadımkullanıcı modunu çoğu kişi bilmiyor, Oyun modu yapıp sharpening %80 oynayan hala binlerce AMD kullanıcısı olduğuna eminim
Standarta çek onu hiçbir ayara dokunmadan tekrardan test et bakalım.Baktım baktım tam ekran modunda
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu yüzden olabilir ben de e-spor modunda başka hiçbir ayar yapmadım
Yaptım nfc heat de bi sıkıntı yok fakat cs go düzelmedi. Fps 500-600 den bi anda 150 lere düşüp tekrar çıkıyorStandarta çek onu hiçbir ayara dokunmadan tekrardan test et bakalım.
CS GO da FPS'i sınırlayabilir misin?Yaptım nfc heat de bi sıkıntı yok fakat cs go düzelmedi. Fps 500-600 den bi anda 150 lere düşüp tekrar çıkıyor