Neler Yeni

Yardım İncehesap Adres Eklemede Sorun Yaşıyorum

KlausM

80+ Silver
Selam Arkadaşlar İnce Hesaptan Alışveriş Yapıcamda Adres Eklemek İstiyorum Ancak Aşağıdaki 2 Kutucuğu Tam Anlamadım Ne Demek İstiyor Yardımcı Olurmusunuz?

1617178266318.png

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
Yani faturanla birlikte ürünün aynı adrese gelicek. (1. kutu için)
Birinciyi seçerseniz bir şey olmaz ikincide aynı bişey galiba.

Mriguana

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
332
İsim
Ali Efe TİCAN
Selam Arkadaşlar İnce Hesaptan Alışveriş Yapıcamda Adres Eklemek İstiyorum Ancak Aşağıdaki 2 Kutucuğu Tam Anlamadım Ne Demek İstiyor Yardımcı Olurmusunuz?

Alıntıyı görüntüle
ilkini seçersen girdiğin adres hem fatura hem de ürün için kullanılacak, ikincisi de işaretlersen site bir daha sana adres sormayacak istersen gidip kendin değiştireceksin

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
2 seçenek var, fatura ve adres. Adres gelen kargonun nereye getirileceğini belirler, fatura ise adresten bağımsız farklı birine kesersen gider olarak gösterebilirsin. Eğer istemezsen faturayı da adresle aynı yapabilirsin aynı üstteki kutucuk gibi

KlausM

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 seçenek var, fatura ve adres. Adres gelen kargonun nereye getirileceğini belirler, fatura ise adresten bağımsız farklı birine kesersen gider olarak gösterebilirsin. Eğer istemezsen faturayı da adresle aynı yapabilirsin aynı üstteki kutucuk gibi
Fatura derken satın aldığıma dair değil mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,914
İsim
Emir Yusuf
Fatura derken satın aldığıma dair değil mi?
evet, karşıdaki kişi sattığına dair, sen ise aldığına dair bir belge olarak görebilirsin. Mesela ben PC topluyorum, aldığım her parçanın faturasını babamın üzerine kesiyorum ve bu şekilde babam gider olarak gösteriyor, bu şekilde yaparak ödeyeceğimiz KDV'yi azaltıyoruz

KlausM

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet, karşıdaki kişi sattığına dair, sen ise aldığına dair bir belge olarak görebilirsin. Mesela ben PC topluyorum, aldığım her parçanın faturasını babamın üzerine kesiyorum ve bu şekilde babam gider olarak gösteriyor, bu şekilde yaparak ödeyeceğimiz KDV'yi azaltıyoruz
Eyw saolasın başkan ellerine sağlık

Top Bottom