Bu sistemdeki hangi kasayı almamı önerirsiniz rampage dahi iyi gibi geldiInno3d gayet iyi bir markadır alternatif olarak bu sisteme bakabilirsiniz
![]()
AMD 5600-ASUS DUAL-RTX3060-O12G-V2-PRIME B450M-K II-ADATA 512GB-XPG 16GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 5600-ASUS DUAL-RTX3060-O12G-V2-PRIME B450M-K II-ADATA 512GB-XPG 16GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
evet öyle ama nvıdıa teknoloji yazılım çok yönlülük iş vs. çok daha iyi6700 performans olarak 3060 dan daha iyi
Benchmark dan baktım yüzde 20 saf güçte daha iyi ama Nvıdıa çok daha iyikanka youtubeye 6700 vs 3060 yazarmisin ve fiyat olarak 6700 daha ucuz
yukarda belirttiğim sebeblerden ötürüBenchmark dan baktım yüzde 20 saf güçte daha iyi ama Nvıdıa çok daha iyi
Rampage kasa alınmaz. Xigmatek iyidir.Bu sistemdeki hangi kasayı almamı önerirsiniz rampage dahi iyi gibi geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet öyle ama nvıdıa teknoloji yazılım çok yönlülük iş vs. çok daha iyi
hocam ben markayı daha önce hiç duymadım msi yapınca 5k fiyat biniyor bi tık işkillendiriyor hak verirsin biraz detaylandırabilir misin (msi yapınca 5k artıyor diye kartın değeri o kadar demek değil biliyorum)Inno3d gayet iyi bir markadır alternatif olarak bu sisteme bakabilirsiniz
Hocam Inno3D markası yurtdışında bilinen ve köklü firmadır. Türkiye pazarına yakın zamanda olduğu girdiği için çok bilinmezler. Zaten forumda pek çok kişinin onayladığı bir marka güvenilir yani.hocam ben markayı daha önce hiç duymadım msi yapınca 5k fiyat biniyor bi tık işkillendiriyor hak verirsin biraz detaylandırabilir misin (msi yapınca 5k artıyor diye kartın değeri o kadar demek değil biliyorum)