Neler Yeni

incehesap.com güvenilir mi? DEĞİL!

blueone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Blue One
Merhabalar.

Sizlere inchesap.com internet sitesi üzerinden yaşadığım sıkıntıyı anlatmak istiyorum. Öncelikle siteden verdiğim siparişler sorunsuz bir şekilde elime ulaştığını bildirmek isterim. Burda hiçbir sorun yaşamadım. Benim yaşadığım sıkıntı satış sonrasında incehesap'ın sattığı ürünün arkasında durmaması ve müşteri hizmetlerinin çok ilgisiz davranmasıydı.

incehesap.com web sitesi üzerinden xiaomi robot süpürge satın aldım. Ürün elime ulaşınca kurulumunu yapıp test etmek amaçlı bir iki defa çalıştırdım. Ama robot süpürge sürekli etrafında dönüp geri geri eşyaları çarpıp duruyordu. Bu yaşadığım sıkıntı üzerine hemen cayma hakkımı kullanıp aynı gün iade talebi oluşturdum ve 2 gün sonra kargoya teslim ettim. 2 hafta sonra geri aradılar ve üründe bir hata bulamadıklarını ve ürün kullanıldığı için iade işlemi yapılmayacağını söylediler. Cayma hakkımı kullandığımı ürün arızalı olsa da olmasa da, kullanılmış olsa bile cayma hakkımın geçersiz kalmayacağını söylesem de kulak asmadılar. Ürünü 2 kere geri kargoladılar her seferinde de iade ettim. Bundan sonra Alp bey ile görüştüm ve cayma hakkımı geçersiz kılacak bir sebep söylemesini istediğimde süpürgenin "kozmetik" bir ürün olduğunu o yüzden geçersiz kaldığı gibi komik bir cevap aldım kendisinden. Çözüm olarak da tüketici hakem heyetine başvurmamı önerdi .d?

Sitelerinin altında bulunan eşsiz müşteri deneyimi ve güven damgası gibi vs. reklamlarına inanmayın. Kendilerinden müşteri hizmetleri konusunda olumlu bir yönlerini görmedim. Ürün kullanılmış olsa da herhangi bir sebep belirtmeksizin cayma hakkımı kullanabilirim. Ama bu firma açık açık tüketici kanunlarını görmezden geliyor. Aldığınızda ürün elinize sağlam bir şekilde ulaşsa da bir sıkıntı çıktı mı Allah yardımcınız olsun. İlgi sıfır. Çözüm olarak tüketici hakem heyetini gösteriyorlar. Sattığı ürünün arkasında durmayan bu satıcıdan kessinlikle bir ürün almanızı önermiyorum. Yarın öbür gün bir sıkıntı yaşarsanız elektronik ürünlere kozmetik ürün diyerekten iadenizi almıyorlar haberiniz olsun. xd

Mert

80+ Silver
Kullanılmış ürünü direkt iade alan birkaç firma var sadece. Arızaya dair servis raporu çıkartarak ya da hakem heyeti yoluyla iade edebilirsiniz.

blueone

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Blue One
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tüketici hakem heyetine başvurumu yaptım. İlk defa cayma hakkımı reddeden bir firma ile karşılaştım. Ürünü bir iki defa çalıştırdım. Arızalı çıkınca da bir daha da ellemedim. İncehesap tam bir hayal kırıklığı oldu benim için.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu yüzden aradaki fark fazla değilse Amazondan almak en iyisi.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben açıkçası belli bir bütçenin üstündeki ürünler için Amazon dışındaki firmaları tercih etmiyorum. Onun kadar tüketicinin arkasında duran bir firma yok çünkü.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İncehesapta müşteri memnuniyeti felan yalan. Müşterilere yalan söylemeye bile çekinmiyorlar kanun kitap tanımak bir yana dursun. Thh başvurun paşa paşa geri alırlar.

José Mourinho

80+ Silver
Amazonda istersen taaaaa Jamaika'dan gelsin ürün gene eline ulaşır yani. Zaten hasar,deforme yada bambaşka bir ürün gelirse direk alıyorlar ürünü.

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:
Top Bottom