Hocam itopya sattığı malın arkasında durmuyor eğer aldığınız ürün sorunlu çıkarsa karşınızda muhattap bulamıyorsunuz. Ben itopyadan ürün alma hatasını 1 defa yaptım birdaha yapmam.Güvenilir. Ayrıca itopya dolandırıcı değil reis yabiraz işlerini yavaş yapıyorlar. Ama inchesaptan 5-6 defa alısveris yaptım sıkıntı yok.
Aynen onda haklısın ürün sorunlu gelmezse sıkıntı yok ama ürün sıknıtılı gelirse o şikayetler çok fazla. Ben hiç alısveris yapmadım ama Kasa toplayan arkadaslar çok sıkayetci genellikle.Hocam itopya sattığı malın arkasında durmuyor eğer aldığınız ürün sorunlu çıkarsa karşınızda muhattap bulamıyorsunuz. Ben itopyadan ürün alma hatasını 1 defa yaptım birdaha yapmam.
Hocam donanim arsivinin topladigi bilgisayari ölsem almam abdullah abi sistemleri çok iyi topluyor fakat satıcı firma itopya olunca insanın yere tüküresi geliyor.Aynen onda haklısın ürün sorunlu gelmezse sıkıntı yok ama ürün sıknıtılı gelirse o şikayetler çok fazla. Ben hiç alısveris yapmadım ama Kasa toplayan arkadaslar çok sıkayetci genellikle.
Değil kanka. 4 ürün aldım ordan. Sıkıntısız geldi.Klavye almayı düşünüyorum incehesap.com sattığı ürünün arkasında dururmu, itopya gibi dolandırıcımı?
itopya gerçekten işini güzel yapsa türkiyede gaming sektöründe rakibi olmayacak ama ısrarla müşterileri 2. plana atıyorlar. Varsa yoksa sponsor oldukları yayıncıları falan destekliyorlar. Müşteri memnuyieti 0 a yakın nerdeyse. Sen oralara para dökeceğine eleman al telefonla aradığımızda karsımızda muhattap olsun değil mi?Hocam donanim arsivinin topladigi bilgisayari ölsem almam abdullah abi sistemleri çok iyi topluyor fakat satıcı firma itopya olunca insanın yere tüküresi geliyor.
Hocam çok müşteri kaybediyorlar ama tabi kendileri bilir, hocam ben saatlerce müşteri hizmetleriyle uğraşmıştım birine bağlıyo o beceremiyo sonra başka temsilciye aktarmaya çalışıyo itopyadan ürün almayın aldırmayın.itopya gerçekten işini güzel yapsa türkiyede gaming sektöründe rakibi olmayacak ama ısrarla müşterileri 2. plana atıyorlar. Varsa yoksa sponsor oldukları yayıncıları falan destekliyorlar. Müşteri memnuyieti 0 a yakın nerdeyse. Sen oralara para dökeceğine eleman al telefonla aradığımızda karsımızda muhattap olsun değil mi?![]()