Neler Yeni

İncehesap.com Güvenilir midir?

tunq

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
415
İsim
Tuna
Bu sistemi bende gördüm fakat arkadaşıma danıştığımda Galax'ın Bilinmedik olduğunu söyledi ve ne yalan söyleyeyim bende ilk defa gördüm iyi midir bilmiyorum
iyidir sıkıntı çıkarmaz

Quartzz0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Aygüney
Bizzat sistemini oradan almış biri olarak söylüyorum. Güvenilir ancak şuanki aklım olsaydı kendim toplardım. İşlemcim 1 kere yandı değişimini yaptılar yenisi ile ancak şimdilerde birdaha ısınma sorunu yapmaya başladı. Geçen termal macun değiştirmek için işlemciyi söktüm termal macunu her tarafa dağıtmışlar, işlemci pinlerine kadar girmişti. Tavsiyem toplayabilecek bilgin varsa kendin toplaman.
Bende öyle isterim ama şuan staj maaşım ile sistem topluyorum o yüzden şuanlık hazır sistem toplamak daha mantıklı geliyor

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba
Bu sistemi bende gördüm fakat arkadaşıma danıştığımda Galax'ın Bilinmedik olduğunu söyledi ve ne yalan söyleyeyim bende ilk defa gördüm iyi midir bilmiyorum
İyidir tabikide alabilirsin. Ha sorun yaşamazsın ama ben ille de kaliteli marka kullanmak istiyorum diyorsan biraz daha çıkıp bunu alabilirsin.

Panda81

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mustafa Arda Subaşı
Bende öyle isterim ama şuan staj maaşım ile sistem topluyorum o yüzden şuanlık hazır sistem toplamak daha mantıklı geliyor
O halde sistem elinize geçtiğinde -garantisi bozulmuyorsa- içini açıp bir kontrol etmenizi öneririm. İade veya değişim konusunda sıkıntı yaratmayan bir firma ancak montajda sıkıntılar olabilir.

Quartzz0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Aygüney
İyidir tabikide alabilirsin. Ha sorun yaşamazsın ama ben ille de kaliteli marka kullanmak istiyorum diyorsan biraz daha çıkıp bunu alabilirsin.
7500F için 120mm'lik Kule tipi soğutucu olur mu yoksa sıvı soğutucu şart mı

Ysuflix

80+ Gold
Bana göre en güvenilir e ticaret firmasıdır incehesap.

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275
İsim
Sinan Aba

MrCodeX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,275