Neler Yeni

İncehesap.com kullanacaklar bir daha düşünsün

lynrd0019

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Çağrı
İncehesap.com'dan bir kulaküstü kulaklık satın aldım. Ürün geldiğinde kutu açılımlarında gördüğüm 2 jelatin yoktu açılmış iade edilmiş ürünü sıfır diye gönderdiler. Ardından eksiksiz geldiği gibi iade ettim iadeyi kabül etmeyip geri kargoladılar. Çözüm üretilmiyor. Bu siteyi kullanıp şans eseri sorun yaşamayan insanların önerilerine güvenip bu siteyi kullanmanızı tavsiye etmiyorum.

Son düzenleme:

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
İncehesap.com'dan bir kulaküstü kulaklık satın aldım. Ürün geldiğinde kutu açılımlarında gördüğüm 2 jelatin yoktu açılmış iade edilmiş ürünü sıfır diye gönderdiler. Ardından eksiksiz geldiği gibi iade ettim iadeyi kabül etmeyip geri kargoladılar. Çözüm üretilmiyor. Bu siteyi kullanıp şans eseri sorun yaşamayan insanların önerilerine güvenip bu siteyi kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Tüketici Hakem Heyeti dışında tavsiyesi olan varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Siz sorun yaşadınız diye herkes yaşayacak değil. Her sitede sorun yaşayanlar var.

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Sizin ürününüz kötü geldi diye site kötü olmuyor dostum, şunu anlayın bir artık.
Kaç senelik incehesap, nadirdir böyle durumlar. Ayrıca çok kez alışverişim oldu. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Böyle şikayetler de nadirdir yani. Hakkınızı arayın yine de.

umutbeedir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Umut BEDİR
İlgilendiği Kategoriler
Tasarım ve Oyun
Instagram
chox.ia
Steam
https://steamcommunity.com/id/untiliwin/
Discord
umt.bdr
Hakkınızı arayın. Böyle bir durumda size denk gelen müşteri temsilcileri de kötü olabilir. Lakin site hakkında pek iyi yorumlar almadım. Bu konuda bir şey diyemeyeceğim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
furkan
İncehesap.com'dan bir kulaküstü kulaklık satın aldım. Ürün geldiğinde kutu açılımlarında gördüğüm 2 jelatin yoktu açılmış iade edilmiş ürünü sıfır diye gönderdiler. Ardından eksiksiz geldiği gibi iade ettim iadeyi kabül etmeyip geri kargoladılar. Çözüm üretilmiyor. Bu siteyi kullanıp şans eseri sorun yaşamayan insanların önerilerine güvenip bu siteyi kullanmanızı tavsiye etmiyorum. Tüketici Hakem Heyeti dışında tavsiyesi olan varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim.
rx 570 ekran kartım bozulmuştu iadeye gönderdim sıfır rx570 göndermişlerdi gayet güzel bi site cogu teknoloji alışverişimi oradan yaptım gayet memnunum

lynrd0019

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Çağrı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sizin ürününüz kötü geldi diye site kötü olmuyor dostum, şunu anlayın bir artık.
Kaç senelik incehesap, nadirdir böyle durumlar. Ayrıca çok kez alışverişim oldu. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Böyle şikayetler de nadirdir yani. Hakkınızı arayın yine de.
Siz de sizin ürünleriniz iyi geldi diye o firmanın iyi olmadığını bence anlamalısınız. E-Ticaret sitelerinin iyi ve kötü yanları sorun oluştuğunda verdiği tepki ve çözümlerle ölçülmektedir. Belli bir seviyeye gelen alışveriş sitelerinin de bu seviyeye gelme sebebi müşteri memnuniyetidir. Yasal olarak yapması gerekeni yaptığı için bir firma iyi olmaz. Ama yasanın gereğini yapmazsa bu firma iyi değildir. Konuyu açma sebebimiz zaten sizlerin yorumlarından yola çıkıp kısıtlı bütçesiyle böyle saçma bir mağduriyet yaşamasın kimse diye. Ben zaten kendileriyle ilgili yasal işlemleri başlatıyorum. Açılmış ürünü sıfır gibi gönderip sonra iade almamayı da savunmamak lazım.

Son düzenleme:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,406
İsim
Oğuz Oğuz
İncehesaptan 5-6 defa alışveriş yaptım. Hiçbirinde bir sorun yaşamadım. Hee firmada sorun yaşayan insanlar olabilir.
Bunların ortalaması önemlidir.
Yani kimi a internet sağlayıcısından şikayetçi iken kimisi çok beğenir.
Ben genellikle incehesap hakkında hiç olumsuz yorum görmedim.
Benim gözümde Dünya’nın en iyi e-ticaret sitesi olan Amazon’da bile olumsuz deneyim yaşayan arkadaşlar olabiliyor.
Arkadaşın konusuna gelirsekte tabikide sıfır aldığım ürünün jelatinli gelmesini isterim ama sizi tenzih ederek söylüyorum;
mağazada sizin eve gelince jelatini açıp işte kulaklığı beğenmeyip ürün bana jelatinsiz geldi yalanı ile geri göndermediğinizi bilemez. Kulaklık hijyenik ürün kategorisine girdiği için çoğu firma iade almıyor.
Zamanında bende itopyadan kulaklık almıştım. 30dk kullandım ve hiç beğenmedim.
İade etmek istediğimde iade edilmediğini söylemişlerdi. Bende 50₺ zararla satmıştım.
Sizin durumunuz gerçekten çok karışık. İki tarafta haklı gibi.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,626
İsim
oğuzhan ege
İncehesap.com'dan bir kulaküstü kulaklık satın aldım. Ürün geldiğinde kutu açılımlarında gördüğüm 2 jelatin yoktu açılmış iade edilmiş ürünü sıfır diye gönderdiler. Ardından eksiksiz geldiği gibi iade ettim iadeyi kabül etmeyip geri kargoladılar. Çözüm üretilmiyor. Bu siteyi kullanıp şans eseri sorun yaşamayan insanların önerilerine güvenip bu siteyi kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
valla o siteden monitör işlemci m2 ssd ramda aldım hatta asus tuf m3 mouse aldım kutuyu açarken hayvan gibi yırtttım ona rağmen iade almışlardı.

lynrd0019

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Çağrı
İncehesaptan 5-6 defa alışveriş yaptım. Hiçbirinde bir sorun yaşamadım. Hee firmada sorun yaşayan insanlar olabilir.
Bunların ortalaması önemlidir.
Yani kimi a internet sağlayıcısından şikayetçi iken kimisi çok beğenir.
Ben genellikle incehesap hakkında hiç olumsuz yorum görmedim.
Benim gözümde Dünya’nın en iyi e-ticaret sitesi olan Amazon’da bile olumsuz deneyim yaşayan arkadaşlar olabiliyor.
Arkadaşın konusuna gelirsekte tabikide sıfır aldığım ürünün jelatinli gelmesini isterim ama sizi tenzih ederek söylüyorum;
mağazada sizin eve gelince jelatini açıp işte kulaklığı beğenmeyip ürün bana jelatinsiz geldi yalanı ile geri göndermediğinizi bilemez. Kulaklık hijyenik ürün kategorisine girdiği için çoğu firma iade almıyor.
Zamanında bende itopyadan kulaklık almıştım. 30dk kullandım ve hiç beğenmedim.
İade etmek istediğimde iade edilmediğini söylemişlerdi. Bende 50₺ zararla satmıştım.
Sizin durumunuz gerçekten çok karışık. İki tarafta haklı gibi.
Öncelikle ürünü beğenmemiş olsam sadece iade isterim. Kendilerine zaten olması gereken gibi jelatinli sıfır göndermelerini de teklif ettim. Böyle bir site olduğunu zaten bilsek videoya çekerek açardık. Binlerce ürün siparişi verdim ve ilk defa bu sitede bu sorunu yaşadım. İlla alışveriş edeceğim diyen bütçesi kısıtlı olan arkadaşlar en azından video kaydına alsınlar ki zarara uğramasınlar. Şimdi genç arkadaşlar var ucu ucuna pc toplayan onların 50 TL bile zarara uğramaması gerek amacım bu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla o siteden monitör işlemci m2 ssd ramda aldım hatta asus tuf m3 mouse aldım kutuyu açarken hayvan gibi yırtttım ona rağmen iade almışlardı.
Yasa belli bir şekilde alırız paramızı da forumlar kaynıyor keyfine alıp kulaklık kullanıp paketsiz gönderip iade eden bile var bu siteye. Bu şekilde o stokları eritmeye çalışıyor olabilirler en azından video kaydıyla açmak lazım.

Son düzenleme:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,406
İsim
Oğuz Oğuz
Böyle bir site olduğunu zaten bilsek videoya çekerek açardık. Binlerce ürün siparişi verdim ve ilk defa bu sitede bu sorunu yaşadım. İlla alışveriş edeceğim diyen bütçesi kısıtlı olan arkadaşlar en azından video kaydına alsınlar ki zarara uğramasınlar. Şimdi malesef genç arkadaşlar var ucu ucuna pc toplayan onların 50 TL bile zarara uğramaması gerek amacım bu.
E-ticaret şans işi hocam. Her jelatinsiz ürüne de refurbished dememek lazım.
Belki ürün fabrikadan jelatinsiz geçti belki ürün paketleyen arkadaş yanlışlıkla jelatini kopardı öyle gözükmesin diye komple çıkarıp çöpe attı belkide tamamen sizin dediğiniz gibi değişim ürünü geldi.
Kulaklık olduğu içinde iade almadılar.
Yani sizin olay tamamen çıkmaza girmiş oldu. Bence hijyenik ürün kategorisinde ürün alan arkadaşlar kargo esnasında kargocudan rica edip onun gözünün önünde kutuyu açıp kontrol etmeliler. Eğer sizin dediğiniz bir durum varsa hemen tutanak tutturabilirler, diğer türlü 5 dakika sonra sizin açıp açmadığınız ne malum yani kanıtlayamazsınız.
Ama sizin yerinizde bende olsam bütün hevesim kaçardı.
Olayı belki satıcıya değilde ürünün garantisine anlatabilirsiniz. Belki jelatinli ürün ile değişim yapılabilir.

Nako94

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Okan
Memnuniyetlere bakıyorum mesela en çok şikayet itopyada var. İncehesap ve gamegaraj en azından sorun çözmede biraz daha yardımcılar.

lynrd0019

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Çağrı
E-ticaret şans işi hocam. Her jelatinsiz ürüne de refurbished dememek lazım.
Belki ürün fabrikadan jelatinsiz geçti belki ürün paketleyen arkadaş yanlışlıkla jelatini kopardı öyle gözükmesin diye komple çıkarıp çöpe attı belkide tamamen sizin dediğiniz gibi değişim ürünü geldi.
Kulaklık olduğu içinde iade almadılar.
Yani sizin olay tamamen çıkmaza girmiş oldu. Bence hijyenik ürün kategorisinde ürün alan arkadaşlar kargo esnasında kargocudan rica edip onun gözünün önünde kutuyu açık kontrol etmektir. Eğer sizin dediğiniz bir durum varsa hemen tutanak tutturabilirler, diper türlü 5 dakika sonra sizin açıp açmadığınız ne malım yani kanıtlayamazsınız.
Ama sizin yerinizde bende olsam bütün hevesim kaçardı.
Olayı belki satıcıya değilde ürünün garantisine anlatabilirsiniz. Belki jelatinli ürün ile değişim yapılabilir.
Yok valla daha internetten kulaklık almam :D Kulaklıkta güzeldi aslında da işte şansımıza böyle denk geldi 6-7 aya anca döner paramız her platformda çalışıyor diyorlar Arctis1 wireless yarın mediamarkette varsa alırım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,728
Üyeler
166,075
Son üye
dinozorkemiği
Top Bottom