Neler Yeni

İncehesap Gaming Gecesi Fiyat Saçmalığı

Reaksiyon skoru
43
1735323848321.png

Bu gece KAMPANYA adı altında satacakları bir ürünü koydukları fiyat muazzam derecede absürt. İndirimli hali ne olacak bilmiyorum. Hali hazırda çok daha makul fiyatlara satılıyor zaten
İncehesap mağazasının da bir albenisi kalmadı artık.

incehesabın bazı ürünlerde sürekli bunu yaptığını görüyorum, gaming gecesine girecek ürünleri önceden şişiriyorlar sonradan indirimliymiş gibi mal satıyorlar

klasik incehesap indirimliymiş gibi gösterip piyasa fiyatına satmaya çalışıyorlar

incehesabın bazı ürünlerde sürekli bunu yaptığını görüyorum, gaming gecesine girecek ürünleri önceden şişiriyorlar sonradan indirimliymiş gibi mal satıyorlar
Hatırı sayılır bir süredir düzenli olarak takip ederim. Çok çok iyi fiyatlı satışları vardı bu geceye özel, uzun zamandır böyle bir durum mevcut değil. Çığırından çıktı

incehesap ve itopya uzak dursun benden.
kadın birde üşenmiyor beni arayıp sepetinizde ürün kalmış, zamlar kapıda, alın hemen efendim diyor.
öylesine koydum almıyorum efendim.

Hatırı sayılır bir süredir düzenli olarak takip ederim. Çok çok iyi fiyatlı satışları vardı bu geceye özel, uzun zamandır böyle bir durum mevcut değil. Çığırından çıktı
evet güzel indirimli ürünler yok değil, ama kaç cumadır bakıyorum bu tarz şişirilmiş fiyatlı şeyler illa ki oluyor

6.699 TL fiyata düşürmüşler. Damping %50 indirim :)
Diğer sitelerde zaten 6900 TL

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,300
Üyeler
173,165
Son üye
byzoro
Geri