İncehesap Gaming Gecesi Pc Toplama?

beyler bütün parçaları gaming gecesinden toplayacağım
-r5 1600
-rx 570 4gb
Corsair delta RGB,cooler master veya msı mag force 100r
-240gb SSD
-550w PSU
-8gb 3000mhz RAM
bu PC normalde 3400 TL felan ediyor indirimden tektek 2600 270 TL ye getirebilirmiyim
Oyun Oynayacaksan 240 gb yetmez en az 1 tb al

ben İncehesap gaming gecesi iIe iIk defa karşıIaşıyorum bende yakIaşık 4500 tI civarında PC toplayacağım bütün parcaIarı yakIaşık kac haftada toplarım neIer ne sıkIıkIa geIiyor biIgiIendirirseniz sevinirim
Valla Bu hafta biraz sıkıntılı Olabilir Çünkü Koronadan Dolayı Hiç Parça Gelmemıstı Ama Bu Haftadan Sonra Rahat Toplarsın Şanlıysan 1 haftada alıcagın parçalar ındırıme gırer ha gırmessede obur hafta garantı girer. şuan benım tahmınımce fıyat performanslar biraz az gelıor ama yınede gelıor en az 10 tane gelir. geri kalanı pahalı monitor ve pahalı 2080 en az 3 4 tane oluyor / kısacası 2 cuma gunu beklersen 2 haftada toplıyabilirsin.

Valla Bu hafta biraz sıkıntılı Olabilir Çünkü Koronadan Dolayı Hiç Parça Gelmemıstı Ama Bu Haftadan Sonra Rahat Toplarsın Şanlıysan 1 haftada alıcagın parçalar ındırıme gırer ha gırmessede obur hafta garantı girer. şuan benım tahmınımce fıyat performanslar biraz az gelıor ama yınede gelıor en az 10 tane gelir. geri kalanı pahalı monitor ve pahalı 2080 en az 3 4 tane oluyor / kısacası 2 cuma gunu beklersen 2 haftada toplıyabilirsin.
zamanım var dostum

Kredi kartını tarayıcına otomatik doldurma olarak kayıt edersen indirimdeki istediğin parçaları alma şansın artar. Ufak bir tüyo.

Kredi kartını tarayıcına otomatik doldurma olarak kayıt edersen indirimdeki istediğin parçaları alma şansın artar. Ufak bir tüyo.
onu yapmayı düşünüyodum:)

teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

b450m 350 TL ye gelirmi?
B450 Şuan 2 3 sitedede stockları bitmiş durumda. vatanda satılıyor birtek ben öyle biliyorum en azından sanmıyorum indirime girecegine hatta talep cok oldugu ıcın belki fiyatıda artabilir. çünkü yoğun bir istek var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,130
Üyeler
185,029
Son üye
yüzbaşıero
Geri