AhmetN
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
Kingston 64GB USB3.2 alınır mı? Karttaki son param
Alınır. USB 3.2 bu fiyata pek yok. Daha düşük fiyatlara 3.0 falan bulabilirsin ama.Kingston 64GB USB3.2 alınır mı? Karttaki son param
Konuda var inceleyebilirsin.500-550 TL ye soyle guzel bir klavye yok mu ya indirime giren
Daha çok veri depolayacağım geçen ki 20 TLlik olanı kaçırdım bir tane de ondan almak isterdim ama neyse hiç yoktan iyidir, sağolasınAlınır. USB 3.2 bu fiyata pek yok. Daha düşük fiyatlara 3.0 falan bulabilirsin ama.
Acer Predator Aethon TKL Gateron Blue Switch Klavye 499 TL bu klavye ne kadar idare eder ki 2 yil falan goturur muKonuda var inceleyebilirsin.
Niye götürmesin.Acer Predator Aethon TKL Gateron Blue Switch Klavye 499 TL bu klavye ne kadar idare eder ki 2 yil falan goturur mu
kullandiktan bir kac hafta sonra tusu falan bozulur bazi tuslarin ledi falan soner belki yani kendim icin konusayim hic acer klavye gormedimNiye götürmesin.
Garantisi var dostum. Elektronik ürünlerde her şey olabilir zaten ona göre alacaksın. Kimse bozulmayacağının garantisini veremez zaten.kullandiktan bir kac hafta sonra tusu falan bozulur bazi tuslarin ledi falan soner belki yani kendim icin konusayim hic acer klavye gormedim
Haklisin. klavye alacagimda sadece senin fikrini merak ettim sence https://www.hepsiburada.com/rampage-kb-r17-raptor-rgb-switch-mekanik-oyuncu-klavye-pm-HBC00000NASGUGarantisi var dostum. Elektronik ürünlerde her şey olabilir zaten ona göre alacaksın. Kimse bozulmayacağının garantisini veremez zaten.
Tuşla basmama gibi sorunların %90ı klavyeden değil, içinde kullanılan switchden kaynaklanıyor. Gateron switch varsa zaten taş gibi çalışır.kullandiktan bir kac hafta sonra tusu falan bozulur bazi tuslarin ledi falan soner belki yani kendim icin konusayim hic acer klavye gormedim