Sıfırını geri gönderiyorum peki yoksa para iadesimiİade'ye yollamanı tavsiye ederim, banada gigabyte rtx 2080 super'i kutusuz göndermişlerdi açılmış ürün. ben geri yolladım kabul ettiler.
açtım baktım anakart kutusu yıpranmış psu aldım oda aynı galiba harbi bizi kekliyorlar2 haftadır her gaming gecesinde ürün alıyorum tek sıkıntı koruma. Kargo hızlı yurtiçi kargo, insan bir köpüğe baloncuğa sarar direk gönderiyorlar.
Geçen hafta hdd aldım kutu falan yoktu direk poşete koyup yollamışlar.Merhaba incehesap gaming gecesinden ürün alıcam ama bir forumda jelatini sökülmüş ürün göndermişler ve iade edilen ürünleri gönderdiklerini yazmış açıkçası korktum güvenilir mi ?
onuda kutusuz yollamazsınİade'ye yollamanı tavsiye ederim, banada gigabyte rtx 2080 super'i kutusuz göndermişlerdi açılmış ürün. ben geri yolladım kabul ettiler.
Kusura bakmayın dalgınlık yanlış yazmışım. Kutulu geldi ama hem kutu açıktı hemde ekran kartının statik poşedi açıktı açarkende kapağını yırtmışlardı kutunun geri iade ettim.Geçen hafta HDD aldım kutu falan yoktu direk poşete koyup yollamışlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
onuda kutusuz yollamazsın