İnceHesap güvenilir mi??

Yigitcan

80+
Reaksiyon skoru
71
Arkadaşlar ince hesaptan pc almaı düşünüyorum ama bişey olursa herhangi bir parçaya garanti durumu nasıl oluyor parça değişimi vs nasıl oluyor?

kesinlikle güvenilir

Güvenilir bir site. Sorun yaşarsanız yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

Şimdi "aman uzak dur" diyecekler. Aslında gayet güvenilir firma.
Abdullah'ın son yayınladığı El Capitan sisteminde biraz çuvalladı. Kargolar geç gitti vs. Biraz gözden düştü.
Yine de bütçe her zaman daha önemli. Verdiğin paraya göre en iyi performansı kim veriyorsa, oradan almalı.
Ben son dönemde 3-5 ürün aldım. Hepsi sorunsuz ve hızlı şekilde geldi.

Şimdi "aman uzak dur" diyecekler. Aslında gayet güvenilir firma.
Abdullah'ın son yayınladığı El Capitan sisteminde biraz çuvalladı. Kargolar geç gitti vs. Biraz gözden düştü.
Yine de bütçe her zaman daha önemli. Verdiğin paraya göre en iyi performansı kim veriyorsa, oradan almalı.
Ben son dönemde 3-5 ürün aldım. Hepsi sorunsuz ve hızlı şekilde geldi.
Garanti durumu nasıl oluyor bişey olursa parça değişimi falan?

Güvenilir bir firma. Bir sorun olursa sorunsuz iletişime geçebilirsin. F CLASS'da birisine yanlış kart yollamışlardı sonra adam akrtı iade etti ve XFX Gönderdiler MSI yerine. Ve XFX Daha iyi.
Garanti durumu nasıl oluyor bişey olursa parça değişimi falan?

19 nisanda hazır sisten sipariş ettim hala daha kargoya verilmesini bekliyorum. Bu durumları göz önünde bulundur aksi taktirde bir sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.

Arkadaşlar ince hesaptan PC almaı düşünüyorum ama bişey olursa herhangi bir parçaya garanti durumu nasıl oluyor parça değişimi vs nasıl oluyor?
güvenilir sadece kargoların biraz geç geldiğini duydum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,189,967
Üyeler
188,858
Son üye
hausekaos
Geri