oguzhnsrmn
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 8
O fiyata bu daha iyi: https://www.gaming.gen.tr/urun/4746...2gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Hem demişsinki 13K+ olacak hem de diyorsunki o kadar param yok bu asıl bir çelişki.kimse anlamıyor sanırım bütçem yok
Elbette güvenebilirsiniz. Zaten herkesin çok iyi bildiği kargo şirketleri ile gönderiyorlarİnce Hesaptan hazır sistem almak istiyorum ilk online alışverişim olucak ve muhtemelen 13k+ olucak o yüzden güvenelir miyim ? kargosu iyi mi
Ama o halde pahalı oluyor işteişlemcisini r5 3600 yaptım ve anakartı değiştirdim gayet hızlı bir sistem oluyor
Sen anlatamıyor olabilir misin? 13k+ olacak diyorsun, 13k sisteme bütçem yok diyorsun. Tam olarak bütçeni söylersen uygun bir sistem önerilebilir. Bu uygun mu, bu uygun mu diye piyasadaki bütün sistemleri de atabiliriz istersen.kimse anlamıyor sanırım bütçem yok
Güvenilir Her ay Alışveriş yaparım yaptırırım ve forumdaki %60'lık kısım alışveriş yapmıştır.İnce Hesaptan hazır sistem almak istiyorum ilk online alışverişim olucak ve muhtemelen 13k+ olucak o yüzden güvenelir miyim ? kargosu iyi mi ?
Dostum monitör her zaman alınır ama kasa biraz zahmetli iş. Ben sizin yerinizde olsam 13k ile sadece kasa alıp monitörü bir ay sonra falan alırdım.monitörle birlikte 13k + olucak demek istemiştim ama demek ki anlatamamışım özür dilerim![]()
monitörle birlikte 13k + olucak demek istemiştim ama demek ki anlatamamışım özür dilerim![]()