İncehesap Güvenilir midir?

Atnica

80+
Reaksiyon skoru
133
İnce Hesaptan hazır sistem almak istiyorum ilk online alışverişim olucak ve muhtemelen 13k+ olucak o yüzden güvenelir miyim ? kargosu iyi mi ?

Güvenilir de sen sistemi verir misin? Merak ettim

Güvenilir dostum, kargolamayı da güzel yapıyorlar, kasa zaten köpük kutusu içinde geliyor. Ekran kartını ayrıca demonte gönderiyorlar zarar görmesin diye.

Güvenilir dostum, kargolamayı da güzel yapıyorlar, kasa zaten köpük kutusu içinde geliyor. Ekran kartını ayrıca demonte gönderiyorlar zarar görmesin diye.
inşallah dediğin gibi olur usta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

13000 e daha iyi bulunabilir gibi ama neyse ven pek hazır sistemlere bakmıyorum ama
13 e rtx 3060 lı sistemler filn var ama bütçem sınırlı olduğu için seçtiğim sistem daha uyguna geliyor

Güvenilir, kargolama iyi fakat elinize geç ulaşıyor biraz.

Bence alınmaz
13k 3060 sistemler görmüştüm geçen gün ve bunun işlemciside düşük kalıyor bence alma
işlemcisini r5 3600 yaptım ve anakartı değiştirdim gayet hızlı bir sistem oluyor

işlemcisini r5 3600 yaptım ve anakartı değiştirdim gayet hızlı bir sistem oluyor
hocam büyük ihtimal x570 seçtiniz, bence işlemci bu anakarta düşik kalır en azından bi 5600 falan iyi olabilirdi

hocam büyük ihtimal x570 seçtiniz, bence işlemci bu anakarta düşik kalır en azından bi 5600 falan iyi olabilirdi
Usta onu seçmedim ayrıca anakarta 2k para vericek durumum yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,888
Üyeler
191,180
Son üye
daishee
Geri