Neler Yeni

İncehesap hazır sistem ekran kartsız alınabiliyormu ?

...!

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
murat.ateş
Bir sistem almaya karar verdim ama ekran kartını kendim ayrı alacağım hazır sistemdeki ekran kartının ücretten çıkarılıp diğer parçaları yollarlarmı istesem ? mesela sistem 8bin tl ekran kartı 4 bin tl ekran kartı dışındaki parçaları bana 4 bin tl ye yollarlarmı ?

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Bir sistem almaya karar verdim ama ekran kartını kendim ayrı alacağım hazır sistemdeki ekran kartının ücretten çıkarılıp diğer parçaları yollarlarmı istesem ? mesela sistem 8bin TL ekran kartı 4 bin TL ekran kartı dışındaki parçaları bana 4 bin TL ye yollarlarmı ?
yollamazlar ekran kartsız alamazsın

Chapin

80+ Silver
Bir sistem almaya karar verdim ama ekran kartını kendim ayrı alacağım hazır sistemdeki ekran kartının ücretten çıkarılıp diğer parçaları yollarlarmı istesem ? mesela sistem 8bin TL ekran kartı 4 bin TL ekran kartı dışındaki parçaları bana 4 bin TL ye yollarlarmı ?
Hazır sistemler ekran kartsız alınamıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Poyraz Yaşar
Parçalarını değiştir incehesaptan

GaMaSTAR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Yiğit Yılmaz
hayır alınmıyor

Top Bottom