Neler Yeni

🔥İndirim İnceHesap Hesaplı Kasım İndirimleri

Spoit

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Muhammed
Bence Kasım 25 beklemekte fayda var

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco

CFK’

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Cefika

SadeceSeyf

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ayhan gener
Arkadaşlar yanış anlamayın ama doların 18.6 olduğu bir zamanda maalesef eski fiyatları ve indirim oranlarını göremeyeceğiz. Şimdi birisi incehesap çalışanı mısın diye soracak ama itopyadan, incehesaptan vatandan vs baktığım fiyatlar ve kur güncellemeleri maalesef böyle. İnşallah dolar kuru durumları düzelirde bizde 2018 zamanlarındaki gibi rahat alışveriş yapabiliriz.
zamanında çok kazandı hocam bunlar şuan 5 bin olan kartları 15-20 den sattılar dolar yine 13-14 ken demekki bunlar istediği zaman güzel indirim yapabiliyorlar şuan işine gelmiyor elindeki ürünleri sata bildiğince yüksekten satmaya çalışıyorlar ne zama üründe yoğunluk oldu düşürüyorlar zaten incehesabın artık ne gamming geceleri nede indirim diye paylaştığı her şeyin ucusu başka yerde var

En İyi Cevap
3
Hiç mi elle tutulur bir şey yok?

Cihangir

80+ Gold

Maaky

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Mustafa Akçoban
Arkadaşlar özellikle bluetooth kulaklıklarda bindirim var.İhtiyacı olan kaçırmasın bindirimli fiyatları.
Bu arada incehesaptan bluetooth kulaklık almış birisi olarak ürün bozulunca siz istemesenizde satamadıkları dandik bi kulaklık gönderiyorlar.Ben hata yaptım siz yapmayın özellikle kulaklık alıcaksanız incehesaptan almayın

YanCaman

80+
zamanında çok kazandı hocam bunlar şuan 5 bin olan kartları 15-20 den sattılar dolar yine 13-14 ken demekki bunlar istediği zaman güzel indirim yapabiliyorlar şuan işine gelmiyor elindeki ürünleri sata bildiğince yüksekten satmaya çalışıyorlar ne zama üründe yoğunluk oldu düşürüyorlar zaten incehesabın artık ne gamming geceleri nede indirim diye paylaştığı her şeyin ucusu başka yerde var
Ben parça maliyetlerine baktığımda aynı şeyleri düşünmüyorum dostum çünki yurtdışı fiyatlarıyla karşılaştırdığımda dolar olarak tutarlı seviyelerde geziyorlardı. Artık umudum da kalmadı zaten takipte etmiyorum elimdeki pc ye ufak güncellemeler yapıp devam edicem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,925
Üyeler
167,219
Son üye
hatic100
Top Bottom