Hocam bir daha deneyelim.Ya hocam takistle çekti. Anneniz galiba banka işlerinden anlamıyor.
İçinize sinmediyse İncehesap veya bankanızı arayıp durumu anlatın onlar anlatsınlar ki benim söylediğim ile aynı şeyi söyleyecekler.
Bankadan 2,000 TL peşin çekti limitten düştü, siz bankaya borçlu oldunuz onu ödüyorsunuz.
Banka sizin yerinize ödedi (kartın limitinden) şimdi kart limitiniz çok düşük ve bankaya borçlusunuz onu ödeyip limiti arttıracaksınız. Aynı hesap aynı şey. Burada fazla tartışılacak bir şey yok.
Taksitle alsaydı da aynı hesaba gelecekti.
Banka ve İncehesap işini garantiliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
*Sizin demek istediğiniz olay. Yani peşin çekmiyor her ay direkt ödeme olayı ki böyle bir olay banka tarihinde hiç görmedim.*
Sanırım anladım. O 2000TL bizim değildi yani öyle mi?güzel kardeşim kredi kartında ki 2000tl senin paran değil bankanın sana verdiği limit sen şuanda bankaya borçlusun banka senin yerine ödeme yaptı nakit şekilde
Evet hocam. Banka işini garantiliyor. O para sizin kart limitiniz gerçek para değil. Yani şöyle anlatayımHocam bir daha deneyelim.
Şimdi ben karttan taksitle aldım.
2000 TL limitli kart.
Şuan karttan 1997 TL çekti.
Para çektiği halde tekrar mı para ödeyeceğim yani?
aynen öyle sen şuanda bankaya aylık şekilde ödeyeceksin 3 4 taksit artık kaç taksit yaptıysanSanırım anladım. O 2000TL bizim değildi yani öyle mi?
o 1997 tl yi bankan yani maximum ödedi sende o parayı, şöyle diyelim 3 taksitle aldıysan 1997 3 e böl çıkan sonucu her ay bankana ödeyeceksin. o incehesaptaki 1997 tl yi bankan ödedi sende onlara her ay ödeyeceksinHocam bir daha deneyelim.
Şimdi ben karttan taksitle aldım.
2000 TL limitli kart.
Şuan karttan 1997 TL çekti.
Para çektiği halde tekrar mı para ödeyeceğim yani?
Kardeşim problem yok zaten taksitte hep incehesap hesap peşin para çeker sen bankaya borçlu olursun sadece diğer siteler gözünü korkutmamak için öyle der merak etme problem yok bende de öyle olmuştu ama hesabını bir kontrol et.